Nye ruter fra Billund Lufthavn

Med de nye ruter tilbyder Billund Airport direkte forbindelse til mere end 90 destinationer i Europa, og forbindelser til over 540 destinationer verden over med ét stop. Med over 3.000.000 internationale rejsende, kan vi med sandhed sige at vi er hele Vestdanmarks internationale lufthavn. Bestil din flybillet på www.bll.dk/flybilletter

Ny rute med Wizz Air!

Det går godt for Wizz Air i Billund, derfor har lavprisselskabet valgt at sætte endnu en destination på dets rutekort fra lufthavnen. Den syvende rute åbner den 30. april 2018 og bliver til Iasi i Rumænien.  Læs mere her.

Berlin med Ryanair

Ny rute med Ryanair - Direkte til Berlin  Læs mere her.

Poznan med Ryanair

Fra oktober åbner Ryanair en direkte rute fra Billund til polske Poznan.  Læs mere her.

Warszawa med Wizz Air

Wizz Air har åbnet en direkte rute mellem Billund og Warszawa. Wizz Air tilbyder fra d. 27. marts 2017 to ugentlige afgange til Polens hovedstad.  Læs mere her.

Bukarest og Tuzla med Wizz Air

Fra oktober kan man flyve til Bosnien fra Billund, og fra december er der også direkte rute til Bukarest.  Læs mere her.

Lissabon med Primera Air

I 2017 kan du også komme til Lissabon med Primera Air.  Læs mere her.

London Heathrow med British Airways

British Airways flyver fra Billund til London Heathrow 11 ugentligt.  Læs mere her.

Cluj Napoca med Wizz Air

Wizz Air flyver 2 gange ugentligt direkte fra Billund til Cluj Napoca i Rumænien.  Læs mere her.

Helsinki med Finnair

Direkte til Helsinki med Finnair og hurtigt videre til Asien. Finnair flyver dagligt direkte mellem Billund og Helsinki.  Læs mere her.

Vilnius med Wizz Air

Wizz Air er landet i Billund Lufthavn og har i den forbindelse åbnet en direkte rute mellem Billund og Vilnius i Litauen. Wizz Air tilbyder to ugentlige afgange til Litauens hovedstad.  Læs mere her.

Søg flere rejser