Nyheder

Her får du seneste nyt fra Billund Lufthavn, flyselskaberne og rejsebureauerne.

Wizzair åbner rute nummer to fra Billund

Fra den 14. september kan du flyve direkte fra Billund til Vilnius i Litauen med Wizzair.  Bestil billetter allerede i dag.

Finnair åbner ny rute fra Billund til Helsinki

4. april 2016 er ventetiden forbi for vestdansk længsel efter de hurtigste ruter til Asien og Finland. Den dag åbner Finnair nemlig for  en daglig ruteflyvning mellem Billund og Helsinki.

Jylland og Bornholm bygger luftbro

Med den nye sommerrute fra Billund til Danmarks solskinsø, gør vi Danmark lidt mindre.  Ny sommerrute fra Billund til Bornholm

Timedrift på bussen fra Aarhus C til Billund Lufthavn

Billund Lufthavn har netop indgået en aftale med Midttrafik, der bringer Aarhus tættere på Vestdanmarks internationale lufthavn.  Hver time vil der køre en bus fra henholdsvis Billund Lufthavn og Aarhus C.

Zleep Hotels udvider med flere værelser i Billund Lufthavn

Zleep Hotels investerer i en udvidelse af hotellet ved Billund Lufthavn, så det kommer til at byde på yderligere 57 værelser.  Udvidelsen sker på baggrund af hotellets popularitet og gunstige udvikling.

Prestigefyldt hæder

Billund Lufthavn blev mandag aften hædret med titlen Highly Commended for at være den næstbedste regionale lufthavn i Europa til at udvikle rutenettet og  synliggøre sig overfor flyselskaberne.

Nyt koncept giver 13 nye solskinsruter

Solfyldte rejsemål som Antalya, Rhodos og Faro er nu også blevet tilgængelige med rutefly fra Billund Lufthavn. Læs mere om  "Seat-only"-konceptet.

Berlin med airberlin

En af verdens mest populære storbyer, er nu tilgængelig direkte fra Vestdanmark. airberlin flyver dagligt mellem Billund Lufthavn og Berlin.  Læs mere her.

Nyt lavprisselskab lander i Billund!

Til sommer introducerer Wizz Air Gdansk som ny direkte destination fra  Billund Lufthavn.

Julegave fra Norwegian

Den 1. juni 2015 åbner ny rute til  Barcelona.

Czech Airlines åbner direkte ruter

I marts 2015 åbner Czech Airlines direkte ruter fra Billund til  Prag og Oslo.

Lounge i Billund Lufthavn modtager international hæder

For anden gang siden 2011 bliver Billund Lufthavns King Amlet Lounge hædret med titlen ”Highly Commended”.  Læs mere
Bill som app

Ny app til børn i Billund Lufthavn

Op mod 385.000 passagerer forventes at gå gennem Billund Lufthavn alene i juli måned. Heraf er en stor del børnefamilier. Nu vil lufthavnen gøre turen gennem lufthavnen til en sjov oplevelse for børnene og  præsenterer en ny app med sjov og læring.

Ny formand for Billund Lufthavn A/S

På generalforsamling i Billund Lufthavn er Clas Nylandsted Andersen blevet valgt som ny formand for bestyrelsen.  Læs mere.