Nyheder

Her får du seneste nyt fra Billund Lufthavn, flyselskaberne og rejsebureauerne.

En verden af bøger

Det er en regulær gigant, der gør sit indtog i Billund Lufthavn. WHSmith driver mere end 720 rejsebutikker, der er specialiseret i salget af bøger, magasiner, aviser, nyttige indkøb for rejsende samt snacks og kølige drikkevarer til at tage med på farten.  Læs mere her

Nominering til ArbejdsmiljøPrisen 2016

Vi er nomineret til ArbejdsmiljøPrisen 2016.  Læs mere her

Warszawa med Wizz Air

Wizz Air har åbnet en direkte rute mellem Billund og Warszawa. Wizz Air tilbyder fra d. 27. marts 2017 to ugentlige afgange til Polens hovedstad.  Læs mere her.
Andet

Et godt år for Billund Lufthavn A/S

Billund Lufthavn A/S kom i 2015 ud med et overskud på DKK 43,6 mio. – en forbedring på DKK 22,1 mio. i forhold til 2014.  Læs mere her

Lagkagehuset kommer til Billund Lufthavn

I løbet af maj åbner Lagkagehuset en butik i Billund Lufthavn.  Læs mere her

Loungen i Billund Lufthavn er Europas næstbedste

King Amlet Lounge i Billund Lufthavn er blevet hædret med titlen ”Highly Commended”. Det er tredje gang siden 2011, den fornemme titel tildeles loungen i Billund.  Læs mere her

Nye rejsesøgemaskiner på bll.dk

I samarbejde med rejsesøgemaskinen www.travelmarket.dk har vi lanceret nye søgemaskiner med fly og charterrejser på bll.dk, så det bliver endnu lettere at finde de bedste og billigste rejser.  Læs mere her

Barcelona, Venedig, Nice og mange flere ruter med Primera Air

Fra sommeren 2016 vil Primera Air som noget nyt flyve med deciderede rutefly fra Billund Lufthavn.  Bestil billetter allerede i dag.

London Heathrow med British airways

Den 3. maj 2016 starter British Airways en ny direkte rute fra Billund til London Heathrow.  Bestil billetter allerede i dag.

Wizz Air åbner endnu en ny rute fra Billund!

Fra den 23. juli 2016 bliver det også muligt at flyve direkte med Wizz Air fra Billund til Cluj Napoca i Rumænien.  Bestil billetter allerede i dag.

Nu kører bussen – hver time, lige til døren!

Fra i dag kører bussen ’Billund Airport Express’ hver time mellem Aarhus C og Billund Lufthavn. Billund Lufthavns aftale med Midttrafik bringer Vestdanmarks internationale lufthavn endnu tættere på Aarhus.  Nu kører bussen – hver time, lige til døren!

Wizzair åbner rute nummer to fra Billund

Fra den 14. september kan du flyve direkte fra Billund til Vilnius i Litauen med Wizzair.  Bestil billetter allerede i dag.

Finnair åbner ny rute fra Billund til Helsinki

4. april 2016 er ventetiden forbi for vestdansk længsel efter de hurtigste ruter til Asien og Finland. Den dag åbner Finnair nemlig for  en daglig ruteflyvning mellem Billund og Helsinki.

Jylland og Bornholm bygger luftbro

Med den nye sommerrute fra Billund til Danmarks solskinsø, gør vi Danmark lidt mindre.  Ny sommerrute fra Billund til Bornholm

Timedrift på bussen fra Aarhus C til Billund Lufthavn

Billund Lufthavn har netop indgået en aftale med Midttrafik, der bringer Aarhus tættere på Vestdanmarks internationale lufthavn.  Hver time vil der køre en bus fra henholdsvis Billund Lufthavn og Aarhus C.

Zleep Hotels udvider med flere værelser i Billund Lufthavn

Zleep Hotels investerer i en udvidelse af hotellet ved Billund Lufthavn, så det kommer til at byde på yderligere 57 værelser.  Udvidelsen sker på baggrund af hotellets popularitet og gunstige udvikling.