Beskyttelse af persondata

Beskyttelse af persondata i henhold til Persondataloven

I henhold til Persondataloven, hvis indhold kan læses på Datatilsynets hjemmeside, har du ret til at blive informeret om behandlingen af de personoplysninger, som vi registrerer elektronisk.

Hovedvagten i Billund Lufthavn A/S opbevarer personoplysninger i et elektronisk register i relation til udstedelse af id-kort, gæstekort og bilpas. Det er informationer, som er oplyst af dig og din arbejdsgiver i forbindelse med ansøgning om enten id-kort, gæstekort eller bilpas.

Du er berettiget til at gøre indsigelse i henhold til persondatalovens bestemmelser. Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, der er registreret på dig.

Hvis oplysningerne om dig er urigtige, ufuldstændige eller vildledende, er du berettiget til at få de gemte oplysninger rettet eller slettet.

Du kan til enhver tid rette henvendelse med henblik på at få oplyst, hvilke informationer Hovedvagten i Billund Lufthavn A/S har registreret på dig.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.
Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.
For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Billund Lufthavn er en del af den samfundskritiske infrastruktur i Danmark, og derfor vil lufthavnen fortsat være åben for trafik og passagerer. Kontakt dit flyselskab for mere information om flyvninger eller hold dig opdateret på bll.dk
  • Udenrigsministeriet fraråder stadig alle ikke-nødvendige rejser. Hvis du skal ud at rejse, anbefaler vi at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se mere på www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Udlændinge kan kun rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her.