Firmaoprettelse, kendt leverandør m.m.

Hvad der skal til for at få adgang til lufthavnens områder

For at I, som firma, kan få adgang til Billund Lufthavns afspærrede områder, skal der være et operationelt formål.

Derfor skal firmaet registreres i vores register via denne blanket, som skal udfyldes med informationer om virksomheden, formålet med behovet for adgang samt oplysninger de ansvarlige for medarbejderne i forhold til ansøgningerne omkring id-kort og bilpas.

 

Underskriftsblanket

Den udfyldte blanket sendes til HR enten via mail i pdf format til godkendelser@bll.dk eller pr. post til Billund Lufthavn att.: HR, Passagerterminalen 10, 7190 Billund Airport.

 

Adgangs for personer, køretøjer og leverancer (varer, reservedele m.m.)

Der skal gives personlige adgangskort (id-kort) til alle medarbejdere, som har behov for at komme ind på lufthavnens afspærrede områder. Læs mere om id-kort her.

Hvis der er behov for at tage køretøjer med ind på området, skal dette ligeledes godkendes af lufthavnen – læs mere om færdsel og køretøjer her.

Hvis der er behov for at tage lufthavnsleverancer og/eller flyforsyninger (varer, reservedele m.m.) med ind på det særligt security beskyttede område (blandt andet omkring flyene og i de adgangsbeskyttede områder i terminalen), skal der foreligge en særlig tilladelse herfor.

For at få denne tilladelse er der en række forudsætninger, som skal være opfyldt af firmaet. Informationer om dette kan fås ved at kontakte Dorte Færgemann på mail: dfu@bll.dk eller telefon: +45 76 50 53 28.

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt