BILLs rejse

Masser af skøn underholdning for de mindste

Rejser du med små børn, så kickstart ferien med en lille hyggelig skattejagt i Billund Lufthavn.

Få udleveret et fysisk skattekort ved check-in eller tag selv et i BiLL holderne i afgangshallen i lufthavnen. Skattejagten starter på niveau 2, hvor du også finder Taxfree butikkerne. Følg ruten på kortet og find de 3 BiLL poster.

 

Få en lille gave i LEGO-butikken

For at gennemføre posterne, skal du skanne en QR-kode gennem app’en og svare på det spørgsmål som kommer frem på app’en. Når alle 3 poster er skannet modtager du en præmiekupon på din app til en lille gave i LEGO-butikken. Der er én præmie per skattejæger, dog max. fire.

 

Download BiLL's gratis app for børn og legende sjæle

I Billund Lufthavns gratis app for børn, børnefamilier og legende sjæle, har du mulighed for at se og underholde dig med forskellige film, hvor bien BiLL er hovedpersonen i en animeret, digital verden.

Universet sætter fokus på den fantastiske oplevelse, det er for både store og små at skulle ud at flyve.

 

Hent app’en til iOS i App Store eller Android i Google Play her:

iOS

Android

 

Gode forældreråd inden download af Bill's app

Beskrivelse af app

Forældreguide

 

Film

I 6 korte tegnefilm kan du tage med bien BiLL på sin tur væk fra hverdagens nektarindsamling, gennem lufthavnen og mod de varme lande. BiLL oplever en masse når han b.la. skal pakke, tjekke ind og gennem security.

 

Spil

BiLL's app indeholder et destinationsspil, et memory-spil, og et flyvespil, som både er sjove og lærerige, og som kan underholde børnene i lufthavnen, i flyet, og på rejsen.

 

Gratis, reklamefri og uden spiltilkøb

BiLLs rejse er gratis, reklamefri og uden spiltilkøb - en perfekt måde at gøre opholdet i lufthavnen til en sjov og lærerig oplevelse for hele familien.

BiLLs rejse findes også på engelsk og kan downloades som ”Fly with BiLL".

 

Ta' med på BiLLs opdagelsesrejse i videoerne herunder

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her