En verden af bøger

Velkommen til WHSmith i Billund Lufthavn.

Hos WHSmith finder du et specialiseret udvalg af bøger, magasiner, aviser, nyttige indkøb for rejsende samt snacks og kølige drikkevarer til at tage med på farten.

Fordyb dig i en god bestseller eller magasin på din rejse. Der er noget for enhver smag!

 

Det helt rigtige udvalg til dig

WHSmith tilbyder dig et helstøbt koncept, som effektivt tilpasses lokale forhold, således at det store sortiment altid har et skræddersyet udvalg indenfor kategorier såsom:

  • Fiktion
  • Non-fiktion
  • Business
  • Børnelitteratur
  • Nationale og internationale magasiner
  • Aviser fra Danmark og udlandet
  • Trendy snacks og drikkevarer

 

Dét får du også …

Nyttige indkøb til den rejsende såsom adaptere, kabler, låse, bagagestroppe og puder fra eget brand og andre globale brands fås også hos WHSmith.

Hvad enten du mangler en pude til nakken i flyet eller god lyd i øregangen, så finder du det hér.

Vi lægger vægt på, at oplevelsen af butikkerne altid er imødekommende, og at det skal være nemt at handle. Det håber vi, at du kan nikke genkendende til, når du går på opdagelse i butikken. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Åbningstider – Vi har åbent, når du er i lufthavnen.

 

WHSmith er et verdensomspændende koncept, og der sælges årligt mere end 30 millioner bøger og så meget som 1.1 million magasiner om ugen. Det svarer til 18.000 bøger og magasiner hver time, de mange butikker har åbent.

En stor andel af konceptbutikkerne ligger i lufthavne spredt over hele kloden. WhSmith driver mere end 720 rejsebutikker, og på verdensplan står WHSmith bag mere end 1.300 butikker i alt.

 

Se vores udvalg af butikker her

Læs Mere

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her