Om Loungen

Få et tiltrængt break med skønne forfriskninger

King Amlet Lounge har sit navn efter den person, der ligger begravet i den største af fire gravhøje, som findes lige syd for den østlige del af start- og landingsbanen. Området med de fire gravhøje er et fredet område.

Loungen er et stille og roligt område med arbejdsro og mulighed for afslapning inden rejsen.

Se åbningstider

 

King Amlet Lounge byder i øvrigt på:

  • Et udvalg af internationale aviser og tidsskrifter
  • Computere med adgang til internettet
  • Trådløst netværk
  • Møderum
  • Forfriskninger

 

King Amlet lounge et besøg værd

For passagerer på rutefly er der mulighed for at købe adgang til King Amlet Loungen og i rolige, afslappende omgivelser, få et lille tiltrængt break med skønne forfriskninger. Se priser og samarbejdspartnere her.

Læs mere

 

King Amlet menukort

I King Amlet lounge finder du et bredt, lækkert udvalg af skønne forfriskninger, friskbagt brød, suppe og andre fristelser. Udover det faste udvalg i loungen, har du mulighed for at bestille udvalgte, gastronomiske retter, tilberedt på bestilling i vores Gastro restaurant.

Se menukort

 

Du finder King Amlet Lounge ved at holde til højre efter passage af kosmetikområdet i afgangshallen, gå forbi kiosken og op ad trappen eller benyt elevatoren.

King Amlet Lounge samarbejder med lufthavnens spisested Time-to-Eat. Udvalgte menuer kan bestilles og betales hos personalet i loungen og herefter nydes i King Amlet.