Vi bygger om - Ny og forbedret King Amlet Lounge

Siden King Amlet Loungen blev bygget i 2002, har flere millioner passagerer nydt at kunne bruge den prisbelønnede lounge. Og loungeområdet er kun blevet mere populært, som årene er gået. I 2016 var der 140.000 passagerer, der valgte at starte deres rejse i de behagelige omgivelser i King Amlet. I 2017 var det tal steget til 152.000. Men det er ikke kun antallet af gæster, der er steget. Der er også sket en udvikling i de typer af gæster, der besøger loungen. Derfor er vi gået i gang med en større ombygning, så vi fremover kan imødekomme alle jer, der ønsker at lægge vejen forbi King Amlet Lounge.

Ombygningen af loungen finder sted i perioden fra den 28. januar 2019 til den 10. juli 2019.

Med den nye lounge kan I se frem til en endnu bedre oplevelse, når I rejser igennem Billund Airport.

Den vil blive opdelt i fem zoner, der tager hensyn til alle vores gæsters forskellige behov. Loungen vil blive indrettet således, at jo længere gæsterne kommer ind i loungen, jo mere er den henvendt til business og stilleområde.

De fire zoner er:

  • Dining område med buffet
  • Familieområde med Kids Zone
  • Lounge
  • Stilleområde
  • Business Zone

Det vil stadig være muligt at benytte loungen, imens ombygningen finder sted. Men der vil desværre være begrænsede pladser. Større grupper kan derfor få svært ved at få samlet plads i travle perioder, hvor vi derimod vil henvise til andre spisesteder i lufthavnen. Vi vil samtidig også henholde os til tidsbegrænsning på ophold i loungen.

Vi beklager de eventuelle gener, det i perioder kan have.

Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen i en ny og forbedret King Amlet Lounge.