Diner

Nyd maden i behagelige omgivelser

I Diner kan behovet for et godt måltid mad blive tilfredsstillet - lige fra den tidlige morgenafgang til den sene aftenafgang.

Diner indbyder med ca. 250 siddepladser til en hyggelig start på flyrejsen, hvor udvalget af menuer er tilpasset den enkelte rejsende. Maden nydes i behagelige og afstressende omgivelser i et stort, hyggeligt siddeområde i lufthavnen.

I området, kan du nyde en hurtig fadøl eller vand, hvis du blot har brug for lidt forfriskning inden rejsen.

Diner tilbyder også en skøn all-you-can-eat morgenbuffet, hvor du allerede fra de tidligste morgentimer kan finde traditionel, dansk morgenmad som buffet!

Find Diner på Tripadvisor her.

Prisen er kr. 79,00 for voksne, og kr. 39,00 for børn under 10 år.

Vores morgenbuffet holder åbent fra kl. 03.30 - 10.30.

Tip: Rejser du som del af en gruppe på 10 eller derover, kan I reservere og lave bestilling på forhånd, ring til Diner på tlf.: 76 50 52 59.

Se Menukort 

 

Take Away - Grab & Fly

Tag dit måltid med på rejsen!

Du kan vælge at få udleveret din mad og drikkevarer i en pose, så det er let at tage med videre på rejsen.

 

Glutenfrit brød

Det er muligt at tilkøbe glutenfrit brød i udvalgte menuer. Det betyder, at du som glutenallergiker kan nyde samme retter som dine rejsefæller.

Der må som udgangspunkt forventes en ekstra ventetid på servering af glutenfri produkterne. Menuer med glutenfri produkter pålægges 20 kr. i forhold til normal prisen.

 

Nøglehuls- og fuldkornsmærket

En del af vores brød er nøglehuls- og fuldkornsmærkede - blandt andet lækre grove rundstykker. Det betyder, at brødet indeholder mindre fedt, salt og sukker - og flere fibre.

 

Åbningstider

Afstemt og fleksibelt efter flyafgangene.

Bemærk:

Restauranten befinder sig efter Check-in og sikkerhedskontrol. Gæster, der ikke skal forbi check-in og sikkerhedskontrol har derfor ikke adgang, med kan i stedet finde mad og drikke i Square Café eller Steff’s Place (klassisk pølsevogn).

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.
Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.
For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Billund Lufthavn er en del af den samfundskritiske infrastruktur i Danmark, og derfor vil lufthavnen fortsat være åben for trafik og passagerer. Kontakt dit flyselskab for mere information om flyvninger eller hold dig opdateret på bll.dk
  • Udenrigsministeriet fraråder stadig alle ikke-nødvendige rejser. Hvis du skal ud at rejse, anbefaler vi at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se mere på www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Udlændinge kan kun rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her.