Sunset Boulevard

I Billund Lufthavn har vi vores egen Sunset Boulevard

Besøg vores egen Sunset Boulevard med ca. 250 siddepladser. Her tilbydes du hurtig mad af høj kvalitet.

Sunset Boulevard er bedst kendt for sine friske, sprøde sandwiches og burgere, som er velegnede til at tage med videre på rejsen.

Hurtig, lækker, varieret og ærlig mad, der sammen med omgivelserne giver en helstøbt, positiv oplevelse.

Sunset har åbent fra midt på dagen, afhængig af trafikken og til sidste afgang. Det er altid muligt at købe mad i afgangshallen, hvor følgende steder har åbent på forskellige tider af døgnet: Lagkagehuset, Sunset, Gastro og King Amlet Lounge.

Bemærk:

Restauranten befinder sig efter Check-in og sikkerhedskontrol. Gæster, der ikke skal forbi check-in og sikkerhedskontrol har derfor ikke adgang, med kan i stedet finde mad og drikke i Square Café eller Steff’s Place (klassisk pølsevogn).

Åbningstiderne i Sunset er koordinerede og fleksible efter flyvningerne, og tidspunkterne kan variere afhængigt af den aktuelle situation. 

Du kan se mere om vores åbningstider på vores egen hjemmeside, ved at klikke her.

Covid-19

Vi overholder retningslinjer omkring Covid-19, så du sikkert og trygt kan rejse fra Billund Lufthavn og selvfølgelig også kan spise hos os. Mundbind er obligatorisk ved rejse gennem lufthavnen. Mens du som spisende gæst nyder din mad, er det naturligvis tilladt at fjerne mundbindet. 
Sprit er let tilgængeligt overalt i lufthavnen.  Rejser man flere sammen, opfordrer vi til at man sidder sammen og vi har sikret, det er muligt at holde afstand til andre rejsende.