HR-konsulent

HR i Billund Lufthavn søger en medarbejder, der med et positivt og engageret mindset, vil bidrage til at nå i mål med lufthavnens ambitiøse strategi

Er du passioneret i dit arbejde med organisationsudvikling og menneskene i den?

Har du kompetencer til at være bindeleddet, der gør strategiske mål til konkrete handlinger på tværs af HR-funktioner? Kan du fremhæve den værdi, som HR skaber? Så er du måske Billund Lufthavn nye HR-konsulent i Udviklingsteamet.

Billund Lufthavn har en ambitiøs strategi, som indebærer nye projekter og områder.
Strategien har blandt andet fokus på rekruttering, onboarding, kompetenceudvikling, lederudvikling samt elever og lærlinge. Hvis du er en dygtig HR-generalist og samtidig har lyst og evner til at møde mennesker i øjenhøjde, så skal du med ombord på rejsen og i teamet. Du ved og motiveres af, at dine opgaver er mangeartede og de praktiske opgaver til tider kan fylde en del. Helt naturligt er du
nysgerrig, passioneret og struktureret i dit arbejde og kender til, hvor stor en værdi det skaber i samarbejdet med lederne for at udvikle og fastholde medarbejderne.

I stillingen har du blandt andet opgaver indenfor:

  • Agere sparringspartner for ledelsen i rekruttering, organisationsudvikling,
    juridiske forhold og HR-administration
  • Praktiske tiltag, der sikrer, at interne HR-processer og procedurer løbende
    udvikles og optimeres, samt at de kommunikeres ud i organisationen
  • Varetage daglige HR-opgaver
  • Tage aktiv del i alle opgaver i teamet og være klar at løse en bred vifte af
    opgaver
Udadvendt HR-generalist med erfaring og pondus
Du er uddannet inden for HR, og ideelt set har du mindst 3-5 års erfaring med lignende opgaver, der gør dig i stand til at levere professionel sparring og support til ledelsen. Gennem dine arbejdsopgaver vil du have en bred kontaktflade på tværs af organisationen, derfor er det også et krav, at du kommunikerer overbevisende og målrettet på alle niveauer i organisationen. Du er kendt for at have en veludviklet situationsfornemmelse, der skaber respekt og tillid i samarbejdet. Du er derfor typen, der får energi af at arbejde sammen med og være i nærheden af mennesker. Du har dog samtidig pondus til at nå i mål med projekter på egen hånd, når det er påkrævet.

Stærk faglig afdeling med luft under vingerne
Hvert år rejser mere end tre millioner passagerer gennem Billund Lufthavn, og der arbejder omkring 1.000 medarbejdere med arbejdstider fordelt over hele døgnet. De vil blive dine kolleger, og I har et fælles mål om at give den bedste oplevelse til lufthavnens gæster. Du vil derfor have rig mulighed for at udvikle dig sammen med fagligt stærke og passionerede kolleger for at støtte lederne i at nå dette mål. Konkret vil du blive en del af en velfungerende HR-afdeling, der i alt beskæftiger 18 personer. I HR-udvikling er der placeret 6 medarbejdere. Ideel opstart er d. 1. juli – omend Billund Lufthavn gerne venter på den rette kandidat.

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet? På vegne af Billund Lufthavn løser og driver Konsulenthuset Ballisager rekrutteringsprocessen, og du er derfor velkommen til at ringe til Seniorkonsulent Annette Hansen på 30 62 89 23, hvis du har uddybende spørgsmål. Ansøgninger behandles løbende.

Søg stillingen her