Luft under vingerne

Internationalt fællesskab i konstant udvikling

Vi arbejder i et stort internationalt fællesskab, der er i konstant udvikling. Det giver muligheder til dig, du får luft under "vingerne".

Af de knap tre millioner passagerer, der årligt går gennem Billund Lufthavn, er 95 % internationalt rejsende. Nogle på ferierejse andre på forretningsrejse eller på rejse med et helt andet formål. Vores slogan "Verden direkte" udspringer af de mangfoldige globale kontakter, der er i det område, Billund Lufthavn primært betjener, nemlig Vestdanmark. Disse kontakter ses ikke mindre tydeligt i de omkring 60 tusinde tons luftfragt, der årligt ekspederes gennem lufthavnen.

Som medarbejdere i lufthavnen er vi konstant i kontakt med kollegaer fra alverdens lande, mange af disse møder vi kun elektronisk. Derfor har vi brug for medarbejdere med gode sprogkundskaber og ikke mindst en bred personlig horisont og forståelse for verdens mange forskellige kulturer.

Som arbejdsplads tilbyder vi trygge og ordnede ansættelsesforhold og et godt og sikkert arbejdsmiljø.

I Billund Lufthavn vægter vi højt, at medarbejderne skal have det godt og have adgang til attraktive personalegoder. Derfor har vi blandt andet betalte pauser, gratis motionsrum og behandlingsklinik, attraktiv personalekantine og fri uniform.

Er det noget for dig, så hold øje med de ledige stillinger, der bliver opslået.

 

Tilbage til "Job i lufthavnen"

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her