Om ansættelse i Billund Lufthavn

Trygge og ordnede ansættelsesforhold

Når du søger ansættelse i Billund Lufthavn, er det væsentligt, at du gør dig klart, at en del af de job, der er i virksomheden, indebærer arbejdstider aften, nat og weekend. Arbejdstiden følger naturligt de rytmer, der er i afviklingen af flytrafikken. Det er nødvendigt, at vores medarbejdere kan stå til rådighed, når fly og passagerer er der.

I visse afdelinger benyttes en del medarbejdere på deltid, idet der er behov for en stor bemanding i kortere tidsrum. Der vil endvidere i perioder være en del ansatte med tidsbegrænsede ansættelsesforhold i forbindelse med bemanding i højsæsonen.

Du vil som nyansat i en jobfunktion på lufthavnen komme igennem et oplæringsforløb, som kan bestå af både oplæring på arbejdspladsen og kursusaktivitet.

Alle nyansatte deltager i en obligatorisk introduktionsdag, hvor Billund Lufthavns forretnings-målsætninger og personalepolitikker samt væsentlige securityområder gennemgås. Der vil desuden være lejlighed til at komme rundt og besøge alle funktioner på virksomheden.

Det er en forudsætning for ansættelse i Billund Lufthavn, at der kan fremvises straffeattest uden anmærkninger, og at politiet kan udstede en generel adgangshjemmel, jf. Luftfartslovens § 70, 2. punkt. Denne skal fornyes hvert tredje år. I særligt betroede områder er det nødvendigt at kunne fremvise en udvidet straffeattest uden anmærkninger.

Oplysningspligt under rekruttering - PDF

 

Tilbage til "Job i lufthavnen"

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her