Om ansættelse i Billund Lufthavn

Trygge og ordnede ansættelsesforhold

Når du søger ansættelse i Billund Lufthavn, er det væsentligt, at du gør dig klart, at en del af de job, der er i virksomheden, indebærer arbejdstider aften, nat og weekend. Arbejdstiden følger naturligt de rytmer, der er i afviklingen af flytrafikken. Det er nødvendigt, at vores medarbejdere kan stå til rådighed, når fly og passagerer er der.

I visse afdelinger benyttes en del medarbejdere på deltid, idet der er behov for en stor bemanding i kortere tidsrum. Der vil endvidere i perioder være en del ansatte med tidsbegrænsede ansættelsesforhold i forbindelse med bemanding i højsæsonen.

Du vil som nyansat i en jobfunktion på lufthavnen komme igennem et oplæringsforløb, som kan bestå af både oplæring på arbejdspladsen og kursusaktivitet.

Alle nyansatte deltager i en obligatorisk introduktionsdag, hvor Billund Lufthavns forretnings-målsætninger og personalepolitikker samt væsentlige securityområder gennemgås. Der vil desuden være lejlighed til at komme rundt og besøge alle funktioner på virksomheden.

Det er en forudsætning for ansættelse i Billund Lufthavn, at der kan fremvises straffeattest uden anmærkninger, og at politiet kan udstede en generel adgangshjemmel, jf. Luftfartslovens § 70, 2. punkt. Denne skal fornyes hvert tredje år. I særligt betroede områder er det nødvendigt at kunne fremvise en udvidet straffeattest uden anmærkninger.

Oplysningspligt under rekruttering - PDF

 

<< Tilbage til "Job i lufthavnen"

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt