Cargo Center Billund

Billund Airport’s Handling Agent på fragtsiden

Cargo Center Billund er Billund Airport’s Handling Agent på fragtsiden.

Vores kunder er luftfartsselskaber, speditører og transportører af gods. Det fungerer således, at de fleste udenlandske luftfartsselskaber opererer i Danmark med en relativt beskeden stab af salgs- og bookingpersonale, eller er repræsenteret af en GSA – General Sales Agent.Den fysiske handling/håndtering bliver outsourset til en GHA (General Handling Agent) i dette tilfælde Cargo Center Billund eller CCB i daglig tale.

Cargo Center Billund har indgået en kontraktlig aftale med luftfartsselskabet om servicestandarder, håndteringsmetode, security, EDI, Toldbehandling osv., så vi på vegne af luftfartsselskaberne ekspederer deres kunder, som er speditionsvirksomhederne og andre transportører af gods.

Cargo Center Billund har et godt og tæt samarbejde med speditionsvirksomhederne i Danmark, og vi tilbyder en lang række value added services i tilknytning til luftfartsselskabernes produkter.

Cargo Center Billund som er agent for WFS (Worldwide Flight Services) håndterer, sammen med Spirit Air Cargo Handling, som er Billund Lufthavns andet fragthandlingselskab, over 100 luftfartsselskaber, hvilket giver den vestdanske industri mange valgmuligheder for, at nå verden direkte fra Billund Lufthavn.

Læs mere om Cargo Center Billund

 

<< Tilbage til "Om lufthavnen"

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.
Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.
For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Billund Lufthavn er en del af den samfundskritiske infrastruktur i Danmark, og derfor vil lufthavnen fortsat være åben for trafik og passagerer. Kontakt dit flyselskab for mere information om flyvninger eller hold dig opdateret på bll.dk
  • Udenrigsministeriet fraråder stadig alle ikke-nødvendige rejser. Hvis du skal ud at rejse, anbefaler vi at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se mere på www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Udlændinge kan kun rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her.