50-års fødselsdag fejres med 300 kvadratmeter blomsterlogo

Billund Lufthavn fejrer jubilæum og forår med 16.000 påskeliljer sat i jorden som lufthavnens jubilæumslogo. Det 300 kvadratmeter store blomsterlogo kan nu ses fra luften til glæde for passagererne.

30. april 2014 09:30

Et 50-års jubilæum skal skydes i gang af intet mindre end den mest livsbekræftende tid på året; foråret. Det mener Billund Lufthavn, som sidste år satte tusindvis af blomsterløg i formen som lufthavnens jubilæumslogo. Nu står påskeliljerne i fuldt flor, og de gule forårsbebudere bliver til jubilæumsbebudere, når passagererne letter og lander i Billund Lufthavn.

- Blomsterlogoet er tænkt som et festligt symbol på vores jubilæum og får forhåbentligt forårshumøret frem i vores passagerer, når de flyver hen over det i forbindelse med, at de letter og lander i lufthavnen, siger Anders Nielsen, projekt- & udviklingschef i Billund Lufthavn.

Blomsterlogoet består af 13.400 gule påskeliljer og 2.500 hvide påskeliljer og er plantet i samarbejde med HedeDanmark.

 

Jubilæumsaktiviteter i hele 2014

Ud over at sætte blomsterløg i jorden, har Billund Lufthavn søsat en lang række markante aktiviteter for at fejre lufthavnens 50-års jubilæum. Her-iblandt et natløb på startbanen og en charterfest for 1.000 gæster. Indtæg-terne fra de forskellige jubilæumsaktiviteter går til Børnehjertefonden, der samler penge ind til fordel for hjertesyge børn og deres familier.

 

Fakta om Billund Lufthavn

  • Åbnede i 1964 og fejrer 50-års jubilæum i 2014.
  • Har i dag en passagerterminal på 40.000 m², der ekspederer 2,8 millioner passagerer om året.

 

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt