50-års fødselsdag fejres med 300 kvadratmeter blomsterlogo

Billund Lufthavn fejrer jubilæum og forår med 16.000 påskeliljer sat i jorden som lufthavnens jubilæumslogo. Det 300 kvadratmeter store blomsterlogo kan nu ses fra luften til glæde for passagererne.

30. april 2014 09:30

Et 50-års jubilæum skal skydes i gang af intet mindre end den mest livsbekræftende tid på året; foråret. Det mener Billund Lufthavn, som sidste år satte tusindvis af blomsterløg i formen som lufthavnens jubilæumslogo. Nu står påskeliljerne i fuldt flor, og de gule forårsbebudere bliver til jubilæumsbebudere, når passagererne letter og lander i Billund Lufthavn.

- Blomsterlogoet er tænkt som et festligt symbol på vores jubilæum og får forhåbentligt forårshumøret frem i vores passagerer, når de flyver hen over det i forbindelse med, at de letter og lander i lufthavnen, siger Anders Nielsen, projekt- & udviklingschef i Billund Lufthavn.

Blomsterlogoet består af 13.400 gule påskeliljer og 2.500 hvide påskeliljer og er plantet i samarbejde med HedeDanmark.

 

Jubilæumsaktiviteter i hele 2014

Ud over at sætte blomsterløg i jorden, har Billund Lufthavn søsat en lang række markante aktiviteter for at fejre lufthavnens 50-års jubilæum. Her-iblandt et natløb på startbanen og en charterfest for 1.000 gæster. Indtæg-terne fra de forskellige jubilæumsaktiviteter går til Børnehjertefonden, der samler penge ind til fordel for hjertesyge børn og deres familier.

 

Fakta om Billund Lufthavn

  • Åbnede i 1964 og fejrer 50-års jubilæum i 2014.
  • Har i dag en passagerterminal på 40.000 m², der ekspederer 2,8 millioner passagerer om året.

 

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her