Årets danske rejsepriser uddeles i Billund Lufthavn

I anledningen af Billund Lufthavns 50-års jubilæum bliver årets Danish Travel Awards afholdt i en flyhangar i lufthavnen i samarbejde med rejsebranchebladet Stand By.

21. juli 2014 10:00

Udover at fejre rejsebranchen og uddele en række prestigefyldte priser bliver aftenen krydret med festlige indslag, der illustrerer Billund Lufthavns 50-årige historie.

Billund Lufthavn og rejsebranchebladet Stand By er gået sammen om at skabe årets show i rejsebranchen - Danish Travel Awards. I år rykker prisuddelingen fra København til Billund Lufthavn, der den 8. oktober omdanner en flyhangar til festlokale for hele rejsebranchen.

- Vi er naturligvis begejstrede over, at vi skal være medvært for Danish Travel Awards 2014. Vi vil gøres vores bedste for at afholde en mindeværdig prisuddeling, hvor vi får kåret de bedste i branchen. Samtidig vil vi give et festligt tilbageblik på Billund Lufthavns 50-årige historie og betydning for rejsebranchen, fortæller Jesper Klausholm, der er marketingchef i Billund Lufthavn.

Prisfesten arrangeres i et samarbejde med Stand By, der er Skandinaviens største uafhængige formidler af nyheder til rejse-, hotel- og turistbranchen i Skandinavien.

 

Kunder og kollegaer peger på vinderne

Danish Travel Awards har været afholdt siden 1994 og blev i 2005 også afholdt i Billund Lufthavn. Priserne spænder vidt fra ’Bedste Charterrejsebureau’ til ’Bedste Biludlejningsselskab’ og alle priser uddeles i et samarbejde mellem kunderne og rejsebranchen selv.

- Det er rejsebranchen selv og kunderne, der udpeger vinderne, så det er prestigefyldt hæder, der kæmpes om. Det er vi som arrangører meget bevidste om og vores mål er at skabe en seriøs, men samtidig festlig stemning, siger Axel Chr. Rasmussen, Direktør for Stand by.

Ligesom sidste år er det TV2-vært Cecilie Beck, der skal overrække priserne.

 

Gæster flyves til festen – og hjem igen

Sidste år deltog 300 gæster i prisfesten i København, men arrangørerne forventer, at cirka 550 vil deltage i år.

- Udover deltagelse af et bredt udsnit af repræsentanter fra den danske rejsebranche vil vi ligeledes benytte prisuddelingen til at invitere en række af lufthavnens udenlandske samarbejdspartnere, slutter Jesper Klausholm.

Som et led i at skabe den bedste prisuddeling bliver Stand By og Lufthavnens gæster fra København fløjet direkte til festen i Billund. Det sker i en erkendelse af, at der kan være langt fra København til Billund Lufthavn en onsdag aften.

 

Fakta Danish Travel Awards

  • 19 priser skal uddeles 
  • Afholdt siden 1994 
  • Afholdes 8. Oktober 2014 i Billund Lufthavn 
  • Arrangeres i samarbejde med STAND BY 

 

Fakta om Billund Lufthavn

  • Åbnede 1. november 1964 og fejrer 50-års jubilæum i hele 2014. 
  • Har i dag en passagerterminal på 40.000 m², der betjener i alt 2,8 millioner passagerer om året. 
  • Fra Billund Lufthavn kan man rejse til mere end 50 forskellige charterdestinationer med direkte fly, og til yderligere 40 destinationer med rutefly.