Nu kører bussen – hver time, lige til døren!

Nu er der 17 daglige busafgange fra Aarhus til Billund. Det betyder en bus hver time i lufthavnens travle perioder.

1. oktober 2015 09:00

Fra i dag kører bussen ’Billund Airport Express’ hver time mellem Aarhus C og Billund Lufthavn. Billund Lufthavns aftale med Midttrafik bringer Vestdanmarks internationale lufthavn endnu tættere på Aarhus.

Lufthavnen har, siden aftalen kom i hus med Midttrafik, set frem til at komme i gang med en endnu bedre betjening af aarhusianerne. Og nu er den her endelig.

”Vi har tidligere fået mange henvendelser fra aarhusianerne med ønsket om bedre og hurtigere busser til Billund. Dette har vi lyttet til og kan nu sammen med Midttrafik tilbyde aarhusianerne endnu lettere adgang til hele verden fra Billund.”, siger Jesper Klausholm, Marketingchef i Billund Lufthavn.

Med de mange nye busafgange vil der være 17 daglige afgange mellem Aarhus C og Billund Lufthavn på hverdage. Hver time vil der køre en bus fra henholdsvis Billund Lufthavn og Aarhus C i de perioder af døgnet, der er mange flyafgange og -ankomster. ”Timedriften bliver betjent af luksusbusser med komfortsæder og gratis internet, der gør turen attraktiv for såvel forretningsfolk som ferierejsende”, fortæller Jesper Klausholm.

 

Mere kollektiv trafik

Kun tre til fire procent af lufthavnens passagerer benytter i dag offentlige transport for at komme til lufthavnen. Den nye bus giver flere muligheden for at komme nemt til Vestdanmarks internationale lufthavn og ud i verden.

”Vejene til Billund Lufthavn er de seneste år blevet udbygget, så rejsetiden fra Aarhus i bil er blevet afkortet og nu tager ca. en time. Alligevel er det vores klare overbevisning at der er et stort behov for at forbedre den offentlige transport mellem Billund og Aarhus, hvilket vi nu gør med ’Billund Airport Express’ busserne”, siger marketingchef Jesper Klausholm.

Den kollektive trafik kommer til at stige med den nye bus og en række andre tiltag, der forbedrer infrastrukturen omkring lufthavnen.

 

Se alle afgange for Rute 912X på midttrafik.dk eller rejseplanen.dk.

 

Se tider med Midttrafik

 

Book billet via rejseplanen.dk