Billund Lufthavn udvider for betaling med BroBizz

For fem måneder siden blev det muligt at betale med BroBizz i parkeringshuset i Billund Lufthavn. Det er blevet taget så godt imod, at 20 % af de parkerende gæster i p-huset allerede nu betaler med BroBizz.

3. november 2014 13:30

For fem måneder siden blev det muligt at betale med BroBizz® i parke-ringshuset i Billund Lufthavn. Det er blevet taget så godt imod, at 20 % af de parkerende gæster i p-huset allerede nu betaler med BroBizz®. Derfor udvides antallet af p-pladser, hvor man kan betale med BroBizz®, nu med yderligere 1.500.

Billund Lufthavn og LufthavnsParkering har besluttet at indføre mulighed for betaling med BroBizz® på parkeringsområdet P1. Det er det første store udendørs parkeringsafsnit, man møder, når man kører ind til lufthavnen.

Muligheden for betaling med BroBizz® på de 1.500 p-pladser på P1 vil være klar fra den 1. november, hvorefter der kan anvendes BroBizz® på i alt 2.600 p-pladser ved Billund Lufthavn.

- Vi er virkelig glade for den modtagelse, betaling med BroBizz® har fået hos vores kunder. Brugen af BroBizz® som betalingsmiddel ved parkering i Billund Lufthavn vækster konstant, og vi vil ikke udelukke, at vi på længere sigt vil inddrage endnu flere p-områder med denne løsning, udtaler Regionschef for LufthavnsParkering, Peter Rossel.

- Med mere end 600.000 registrerede BroBizz’er i Danmark er målgruppen stor, og pt. har vores betaling med BroBizz® i p-huset rundet de 20 %, og jeg er sikker på, vi om kort tid runder 30 %, så det er fantastisk, udtaler Peter Rossel.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her