Cafe Hack mellemlander i Billund Lufthavn med ”Dahl på Hack” ombord

Billund Lufthavn og Cafe Hack har indgået et nært samarbejde, der betyder, at den kendte aarhusianske café for en periode vil flytte ind i lufthavnen. Det nye samarbejde betyder desuden, at 10 udsendelser af det folkekære radioprogram ”Dahl på Hack” henover sommeren optages midt blandt de rejsende, ventende og lufthavnens øvrige gæster.

26. april 2018 15:16

Aarhus Teater, som også rummer Cafe Hacks lokaler, står foran en omfattende renovering henover sommeren 2018, der umuliggør aktiviteter i huset. Derfor flytter Cafe Hack til Billund Lufthavn fra begyndelsen af juni til slutningen af september. Indehaver af Cafe Hack, Thomas Jensen, sidder i en netværksgruppe med Tina Høgh Thylgård og Claus Juul Christiansen fra Billund Lufthavn, og her opstod ideen om at lade restauranten, som er kendt for sit høje gastronomiske niveau, flytte til Billund Lufthavn, mens de sædvanlige rammer ikke er tilstede.

Helt konkret bliver det Café Square i Billund Lufthavn, der i en periode omdannes til Cafe Hack, hvor de rejsende og andre besøgende mulighed for at opleve stemningen på Cafe Hack i området mellem check-in området og ankomsthallen i Billund Lufthavn.

Restauranten vil have åbent alle ugens 7 dage til alle afgange i hele perioden. Det hele sker i forbindelse med en større udviklingsplan for alle spisesteder i lufthavnen, hvor et andet tiltag i 2018/19 bliver renovering af King Amlet Lounge.

For både Billund Lufthavn og Cafe Hack kommer det nye set up også til at betyde et dagligt samarbejde mellem deres respektive medarbejdere, og hvor begge parter glæder sig over muligheden for at blive udfordret på de daglige rutiner, blive inspireret og lære nyt.

Dahl på Hack ombord

Som de fleste ved, har Cafe Hack gennem 15 år lagt lokaler og navn til ugentlige optagelse af det populære radioprogram, der i dag hedder Dahl på Hack. Henover sommeren vil 10 programmer bliver optaget i nye omgivelser i lufthavnen til glæde for rejsende, ventende og øvrige interesserede, der lægger vejen forbi Billund.

At rykke optagelserne ud i landet er ikke nyt for radioprogrammet, der gennem flere år har optaget de populære sommerprogrammer rundtom i landet, og lige nu har redaktionen travlt med at tilrettelægge et spændende program for sommeroptagelserne.

”I sommerens løb skal vi rundt i hele Danmark, og det glæder jeg mig altid meget til. Ikke mindst at optage 10 programmer på Cafe Hack i Billund Lufthavn”, fortæller Søren Dahl, vært på Dahl på Hack, og fortsætter.

“Det har været en fantastisk opstartsfase, vi har haft med ledelsen i Billund Lufthavn, og jeg ser frem til den videre proces. Vi holder fast i vores grundlæggende set up, med to kendte og aktuelle gæster i hvert program samt et veloplagt publikum, der bliver trakteret flot af Cafe Hacks dygtige og professionelle personale. Vi kan i år fejre 15 års jubilæum som et af Danmarks mest elskede radioformater, og derfor er jeg ekstra glad for, at vi kommer ud og møder danskerne, der hvor de er og bor, for vi er nemlig hele Danmarks radio-program.”

Café Hack åbner i Billund Lufthavn d. 1. juni 2018 og første program optages d. 9. juni 2018.

Billetter til optagelserne af ’Dahl på Hack’ i Billund Lufthavn kan købes på www.billetten.dk 

For yderligere information: 

Cafe Hack: Thomas Jensen på telefon 22 11 68 68

Dahl på Hack: Henrik Sørensen på telefon 40 26 31 07

Billund Lufthavn: Jan Hessellund på telefon 27 78 99 27

 

Fakta

Cafe Hack
Cafe Hack er et brasserie/en restaurant beliggende i Aarhus Teater i hjertet af Aarhus.
Spisestedet har eksisteret siden 2001, og har i dagligdagen til hovedformål at være ”Aarhus Teaters restaurant”.
Cafe Hack danner ramme for ugentlige radiooptagelser som et ”levende radiostudio” med publikum. 
Cafe Hack tilbyder middagsselskaber og events på Aarhus Teater herunder bryllupper, premierer, konferencer, teatermiddage, julefrokoster mm.
Cafe Hack står jævnligt bag events ”ude i byen”, totalarrangementer hovedsagelig hos større virksomheder i Aarhus C.

Om Søren Dahl 
Søren Dahl har været vært på radioprogrammet fra Cafe Hack gennem alle 15 år
Søren er også en meget aktiv som ambassadør for Hjerteforeningen, og er i efteråret aktuel med en stor juleturné, der skal rundt i hele landet.

Billund Lufthavn
Billund Lufthavn er Danmarks andenstørste lufthavn med 3,4 millioner passagerer sidste år. Fra Billund kan man flyve til 100 destinationer med direkte fly samt 540 destinationer verden over med kun et flyskifte. Lufthavnen beskæftiger cirka 1.000 medarbejdere, der alle glæder sig til en rekord travl sommersæson.