Destination AARhus

Billund Lufthavn bliver medlem af Destination AARhus. Med vores medlemskab af Destination AARhus har vi nu mulighed for at understøtte vestdanske virksomheder arbejde med at tiltrække den bedste IT- og digitale arbejdskraft.

28. januar 2019 11:38

Billund Lufthavn bidrager generelt til at erhvervslivet kan tiltrække de talenter fra hele verden, ved at gøre det let at rejse ind til Vestdanmark fra hele Verden. Med vores medlemskab af Destination AARhus har vi nu mulighed for at understøtte vestdanske virksomheder arbejde med at tiltrække den bedste IT- og digitale arbejdskraft.

Fokus på fortsat vækst og digitalisering.
Vi er samtidig selv i en stor digitaliseringsproces, hvor vi har fokus på at implementere løsninger, der vil gøre det endnu nemmere at være medarbejder og rejsende i Billund Lufthavn. Derfor har vi også selv brug for flere dygtige IT- og digitale talenter.  2018 blev et rekord år med over 3,5 millioner rejsende igennem Vestdanmarks internationale lufthavn. Med passagerrekorden i 2018 er det samtidig niende år i træk, at vi oplever vækst i passagertallet.

Den fortsatte vækst betyder, at vi allerede nu er i fuld gang med at implementere digitale løsninger, der understøtter vores forventninger til det fremtidige passagerflow. Det gør vi for at sikre, at vores flyselskaber og passagerer fortsat vil få en god, professionel og hurtig service og derved fastholde, at vi er vestdanskernes foretrukne lufthavn.

Med mere end 100 direkte destinationer i Europa og gode forbindelser til over 540 destinationer verden over med kun ét stop, giver Billund Lufthavn IT-talenter fra hele verden let adgang til Destination AARhus.

Læs mere på www.destinationaarhus.com

Erhvervslivet. Direkte

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her