Destination AARhus

Billund Lufthavn bliver medlem af Destination AARhus. Med vores medlemskab af Destination AARhus har vi nu mulighed for at understøtte vestdanske virksomheder arbejde med at tiltrække den bedste IT- og digitale arbejdskraft.

28. januar 2019 11:38

Billund Lufthavn bidrager generelt til at erhvervslivet kan tiltrække de talenter fra hele verden, ved at gøre det let at rejse ind til Vestdanmark fra hele Verden. Med vores medlemskab af Destination AARhus har vi nu mulighed for at understøtte vestdanske virksomheder arbejde med at tiltrække den bedste IT- og digitale arbejdskraft.

Fokus på fortsat vækst og digitalisering.
Vi er samtidig selv i en stor digitaliseringsproces, hvor vi har fokus på at implementere løsninger, der vil gøre det endnu nemmere at være medarbejder og rejsende i Billund Lufthavn. Derfor har vi også selv brug for flere dygtige IT- og digitale talenter.  2018 blev et rekord år med over 3,5 millioner rejsende igennem Vestdanmarks internationale lufthavn. Med passagerrekorden i 2018 er det samtidig niende år i træk, at vi oplever vækst i passagertallet.

Den fortsatte vækst betyder, at vi allerede nu er i fuld gang med at implementere digitale løsninger, der understøtter vores forventninger til det fremtidige passagerflow. Det gør vi for at sikre, at vores flyselskaber og passagerer fortsat vil få en god, professionel og hurtig service og derved fastholde, at vi er vestdanskernes foretrukne lufthavn.

Med mere end 100 direkte destinationer i Europa og gode forbindelser til over 540 destinationer verden over med kun ét stop, giver Billund Lufthavn IT-talenter fra hele verden let adgang til Destination AARhus.

Læs mere på www.destinationaarhus.com

Erhvervslivet. Direkte