Direkte til Wien med Wizz Air!

Fredag den 16. november kan Billund Lufthavn tilføje endnu en ny rute til destinationskortet. Denne gange er det Wizz Air der åbner en ny rute til den østrigske hovedstad Wien. Der flyves 4 gange om ugen på mandage, onsdage, fredage og søndage.

17. januar 2018 03:00

Wizz Air vil benytte en kombination af Airbus A320 og A321 på ruten.

Wien bliver den ottende Wizz Air-rute fra Vestdanmarks internationale lufthavn. Foruden Wien kan du også flyve med Wizz Air direkte fra Billund til Cluj-Napoca, Iași og Bukarest i Rumænien, Vilnius i Litauen, Tuzla i Bosnien samt Gdansk og Warszawa i Polen.

Se tidstabel

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt