En verden af bøger

Det er en regulær gigant, der gør sit indtog i Billund Lufthavn. WHSmith driver mere end 720 rejsebutikker, der er specialiseret i salget af bøger, magasiner, aviser, nyttige indkøb for rejsende samt snacks og kølige drikkevarer til at tage med på farten.

15. november 2016 13:30

 

Fordyb dig i en god bestseller eller magasin på din rejse. Der er noget for enhver smag!

WHSmith er et verdensomspændende koncept, og der sælges årligt mere end 30 millioner bøger og så meget som 1.1 million magasiner om ugen. Det svarer til 18.000 bøger og magasiner hver time, de mange butikker har åbent. En stor andel af konceptbutikkerne ligger i lufthavne spredt over hele kloden (På verdensplan står WHSmith bag mere end 1.300 butikker i alt). Successen skyldes blandt andet et helstøbt koncept, som effektivt tilpasses lokale forhold, således at det store sortiment altid har et skræddersyet udvalg indenfor kategorier som fiktion, non-fiktion, business og børnelitteratur.

 

Skyhøje forventninger

Funklende ny, lyser WHSmith op i kiosken, som har fået et gevaldigt løft, hvilket fra start spreder glæde hos de mange passagerer.

WHSmith har ganske høje forventninger til indtoget i Billund Lufthavn, påpeger Louis de Bourgoing, International Chairman for WHSmith, der omtaler WHSmith, som en organisation med fokus på at levere et tilpasset koncept, der passer perfekt til gæsternes profil. 

 

Dét får du også …

Nyttige indkøb til den rejsende såsom adaptere, kabler, låse, bagagestroppe og puder fra eget brand og andre globale brands fås også hos WHSmith. Kølige drikkevarer, snacks og lidt mad tilbydes gæsterne derudover. Udvalget er bredt hos verdens førende bogsælgende kæde, som insisterer på, at oplevelsen af butikkerne altid skal være imødekommende, og at det skal være nemt at handle, hvilket rejsende, som har mødt konceptet andre steder i verden, sikkert kan nikke genkendende til.