Lagkagehuset kommer til Billund Lufthavn

I løbet af maj åbner Lagkagehuset en butik i Billund Lufthavn.

24. februar 2016 13:30

 

Lagkagehuset får en central placering i afgangshallen, og passagererne vil blandt andet kunne vælge mellem en god kop kaffe, lækkert morgenbrød og sandwiches lige til at tage med videre på rejsen.

Hos Lagkagehuset er der store forventninger til den nye butik. ”Billund Lufthavn er en rigtig spændende og attraktiv samarbejdspartner for os. En international lufthavn, som allerede har flere mio. passagerer om året og som fortsat vækster. Det glæder vi os rigtig meget til at være en del af”, siger adm. direktør Jesper Friis.

Kommerciel chef i Billund Lufthavn, Jan Hessellund, ser frem til at kunne byde Lagkagehuset velkommen i Billund Lufthavn: ”Lagkagehuset er et stærkt varemærke inden for brød og to go-produkter. Det passer perfekt med vores ønske om at kunne tilbyde passagererne et hurtigt måltid af høj kvalitet”.

 

Fakta

  • Lagkagehuset, der har eksisteret siden 2008, er stærkt ekspanderende og etablerer i disse år bagerier rundt omkring i hele landet. Varemærket er gode oplevelser og friske, velsmagende brød og kager.
  • Lagkagehuset bliver det femte spisested i Billund Lufthavn, som i forvejen driver restauranterne Diner og Gastro i afgangshallen, hvor fastfood kæden Sunset Boulevard også ligger. I centralhallen findes desuden Square café & kiosk.

Billund Lufthavn er en international lufthavn i vækst. Sidste år gik 2,9 mio. passagerer gennem lufthavnen, og tallet forventes at stige yderligere i 2016.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.
Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.
For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Billund Lufthavn er en del af den samfundskritiske infrastruktur i Danmark, og derfor vil lufthavnen fortsat være åben for trafik og passagerer. Kontakt dit flyselskab for mere information om flyvninger eller hold dig opdateret på bll.dk
  • Udenrigsministeriet fraråder stadig alle ikke-nødvendige rejser. Hvis du skal ud at rejse, anbefaler vi at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se mere på www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Udlændinge kan kun rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her.