Loungen i Billund Lufthavn er Europas næstbedste

International hæder: King Amlet Lounge i Billund Lufthavn er blevet hædret med titlen ”Highly Commended”. Det er tredje gang siden 2011, den fornemme titel tildeles loungen i Billund Lufthavn.

16. februar 2016 09:00

Det er over 100.000 brugerne af Priority Pass-programmet, der har vurderet loungeoplevelsen i 850 lufthavne verden over, og de mener, at King Amlet Lounge er en af de allerbedste i Europa.  

For hyppigt rejsende er muligheden for afslapning eller arbejde i rolige og komfortable omgivelser et ’must’. Med et medlemskab af Priority Pass kan man købe sig adgang til over 850 lufthavnslounger verden over, uden nødvendigvis at skulle flyve på business class eller have guldkort til et bestemt flyselskab. En gang om året spørger Priority Pass sine medlemmer, hvordan de er tilfredse med de forskellige lounger, og i 2015 har King Amlet Lounge i Billund for tredje gang fået udmærkelsen ”Highly Commended” og en vurdering som den næstbedste lounge i Europa.

- Vi er meget stolte over, at loungen i Billund Lufthavn igen modtager denne internationale anerkendelse fra passagererne. Gæsterne har vurderet, at vi er næstbedst i Europa, og det er vi superstolte over, siger Jan Hessellund, kommerciel chef i Billund Lufthavn.

Førstepladsen gik til EuroAirport Skyview Lounge i Franco-Swiss Basel-Mulhouse Airport, som ikke alene blev vurderet som Europas men verdens bedste lounge.

 

114.000 passagerer besøgte King Amlet Lounge i 2015

Stadig flere passagerer benytter faciliteterne i King Amlet Lounge, før de flyver ud i verden. Antallet har været støt stigende år for år og nåede i 2015 op på over 114.000 – det højeste antal nogensinde.

- Der er en stadig stigende efterspørgsel på den komfort, gæsterne oplever i loungen, siger Jan Hessellund. – For mange er det næsten det vigtigste i forbindelse med afrejsen, at de har tid til at komme herind og slappe af eller forberede sig på et møde, de skal til et sted ude i verden.

 

Vigtig service for Billund Lufthavn

For Billund Lufthavn er det vigtigt, at loungen hele tiden udvikler sig i takt med passagerernes efterspørgsel. Gratis wi-fi, computere, internationale aviser og tidsskrifter, møderum, badefaciliteter og forfriskninger er nogle af de services, som King Amlet Lounge tilbyder.

- Vi vil fortsætte med at udvikle vores lounge-koncept i overensstemmelse med det, gæsterne efterspørger, fortæller Jan Hessellund. – Vi er meget stolte og taknemmelige over vores gæsternes store loyalitet, og de fortjener det bedste af det bedste.

 

Flere oplysninger:

Jan Hessellund, kommerciel chef, Billund Lufthavn

jhe@bll.dk, mobil: 27 78 99 27

 

Fakta om Priority Pass-programmet

  • I alt uddeler Priority Pass 17 globale priser til de bedste lounger i hele verden
  • Priority Pass-programmet er en del af Priority Travel Group, som specialiserer sig i internationale rejseklubber

 

Fakta om King Amlet Lounge

  • King Amlet Lounge har plads til 200 passagerer
  • Billund Lufthavn har haft en lounge siden 1990
  • King Amlet Lounge er opkaldt efter den person, der ligger begravet i den største af de fire gravhøje, der ligger lige syd for den østlige del af start- og landingsbanen

 

Business Class-passagerer, Priority Pass-medlemmer og andre tilmeldte ordninger har adgang til loungen inden afgang.