Nekrolog over Bjarne Hansen

Det var med stor sorg, vi modtog meddelelsen om, at Billund Lufthavns formand, skibsreder Bjarne Hansen, døde torsdag den 25. april 2013.

29. april 2013 16:00

 

Bjarne havde gennem mere end et år kæmpet mod sin kræftsygdom, og med den vilje og kraft Bjarne altid besad, så det på et tidspunkt ud til, at han havde overvundet sin sygdom. Desværre var det ikke sådan, og torsdag aften måtte Bjarne give op.

Vores tanker går først og fremmest til Bjarnes familie; Alice, Christina, Pernille, Nicolas og øvrige børnebørn, der alle stod Bjarnes hjerte nært. Alt for tidligt har de mistet en stærk og elsket person.

Bjarne Hansen er en af de enkeltpersoner, der har haft størst betydning for Billund Lufthavn. Gennem sine mange år som administrerende direktør og senere bestyrelsesformand for Maersk Air, hvor Bjarne med sit fremsyn og sin ledelse har været med til at sikre Billund Lufthavn positionen som Vestdanmarks internationale lufthavn.

Som bestyrelsesformand satte Bjarne klare mål, og medarbejdernes ve og vel lå ham stærkt på sinde. Hans hjerte bankede for Billund Lufthavn, og i alle sammenhænge insisterede Bjarne på at sikre Vestdanmarks internationale tilgængelighed.

Bjarne var et stort menneske, både fysisk og mentalt. En mand af sit ord, altid parat til at tage en chance og aldrig i tvivl om, at ansvaret fulgte med. Støttende, engageret og en værdifuld sparringpartner.

Bjarne Hansen vil blive savnet af mange i Billund Lufthavn. Men trods Bjarnes alt for tidlige død, vil himlen over Billund Lufthavn fortsat være blå.

Æret være Bjarne Hansens minde.

 

Bestyrelse og ledelse for Billund Lufthavn

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her