Ny formand for Billund Lufthavn A/S

På dagens generalforsamling i Billund Lufthavn er Clas Nylandsted Andersen blevet valgt som ny formand for bestyrelsen.

17. maj 2013 14:30

Clas Nylandsted Andersen har siden 2005 været næstformand i bestyrelsen og har således et indgående kendskab til lufthavnens virksomhed gennem et tæt samarbejde med den tidligere formand, Bjarne Hansen.

Clas Nylandsted Andersen har stor erfaring med bestyrelsesarbejdet fra andre virksomheder, og er således bestyrelsesformand for bl.a. Teknologisk Institut, Niras samt Carl Hansen & Søn. Derudover har Clas Nylandsted Andersen en række andre bestyrelsesposter.

"Jeg er beæret over den tillid, aktionærerne har vist mig gennem valget til formand. Jeg glæder mig meget til at påtage mig rollen med at videreføre den gode udvikling og linje, som Bjarne Hansen har lagt gennem mange år", udtaler Clas Nylandsted Andersen.

"Jeg er helt bevidst om, at det er en stor og betydningsfuld opgave, jeg nu har fået betroet, og går til den med bevidstheden om, at luftfartsbranchen er en omskiftelig verden, hvor det gælder om at følge mange forskellige tendenser, såvel nationalt som internationalt."

Billund Lufthavn er ejet af otte kommuner, og alle repræsentanter for ejer-kommunerne udtrykte stor tilfredshed over, at Clas Nylandsted Andersen accepterede valget som formand.

Billund, den 16. maj 2013

 

Yderligere oplysninger:

Bestyrelsesformand Clas Nylandsted Andersen

Borgmester Arne Sigtenbjerggaard