Ny formand for Billund Lufthavn A/S

På dagens generalforsamling i Billund Lufthavn er Clas Nylandsted Andersen blevet valgt som ny formand for bestyrelsen.

17. maj 2013 14:30

Clas Nylandsted Andersen har siden 2005 været næstformand i bestyrelsen og har således et indgående kendskab til lufthavnens virksomhed gennem et tæt samarbejde med den tidligere formand, Bjarne Hansen.

Clas Nylandsted Andersen har stor erfaring med bestyrelsesarbejdet fra andre virksomheder, og er således bestyrelsesformand for bl.a. Teknologisk Institut, Niras samt Carl Hansen & Søn. Derudover har Clas Nylandsted Andersen en række andre bestyrelsesposter.

"Jeg er beæret over den tillid, aktionærerne har vist mig gennem valget til formand. Jeg glæder mig meget til at påtage mig rollen med at videreføre den gode udvikling og linje, som Bjarne Hansen har lagt gennem mange år", udtaler Clas Nylandsted Andersen.

"Jeg er helt bevidst om, at det er en stor og betydningsfuld opgave, jeg nu har fået betroet, og går til den med bevidstheden om, at luftfartsbranchen er en omskiftelig verden, hvor det gælder om at følge mange forskellige tendenser, såvel nationalt som internationalt."

Billund Lufthavn er ejet af otte kommuner, og alle repræsentanter for ejer-kommunerne udtrykte stor tilfredshed over, at Clas Nylandsted Andersen accepterede valget som formand.

Billund, den 16. maj 2013

 

Yderligere oplysninger:

Bestyrelsesformand Clas Nylandsted Andersen

Borgmester Arne Sigtenbjerggaard

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her