Tankstation i Billund Lufthavn skifter til OK

Et skilt på Ingo-tankstationen i Billund bekendtgør i disse dage, at stationen lukker den 27. april. Det betyder dog ikke, at den lukker for altid. Den genåbner snart som OK tankstation.

28. april 2017 02:00

 

Tankstationen ved Billund Lufthavn er flittigt benyttet af rejsende ud og ind af den travle lufthavn. Når et gult skilt i disse dage annoncerer, at tankstationen lukker den 27. april, er der dog kun tale om en midlertidig nedlukning i kort tid, mens stationen skifter mærke fra Ingo til OK.

Claus Møller Sørensen, der er salgschef hos OK, siger om baggrunden for mærkeskiftet: ”Leverancen til tankstationen ved lufthavnen har været sendt i udbud, og det udbud vandt OK i konkurrence med det canadiske olieselskab, der står bag Ingo, og som hidtil har drevet stationen. Det er allerede sådan, at man kan betale for parkering i lufthavnen med OK Benzinkort, så det giver god mening, at man også kan tanke OK i samme ombæring. Det kræver selvfølgelig nogle ændringer på stationen. For eksempel kommer der nye betalingsmuligheder, så bilisterne foruden OK-, kredit- og dankort også kan betale med OK’s app, MobilePay og så naturligvis kontaktløst.

Claus Møller Sørensen forventer, at teknikerne vil være færdige med arbejdet på stationen i løbet af ganske kort tid.

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt