Tankstation i Billund Lufthavn skifter til OK

Et skilt på Ingo-tankstationen i Billund bekendtgør i disse dage, at stationen lukker den 27. april. Det betyder dog ikke, at den lukker for altid. Den genåbner snart som OK tankstation.

28. april 2017 02:00

 

Tankstationen ved Billund Lufthavn er flittigt benyttet af rejsende ud og ind af den travle lufthavn. Når et gult skilt i disse dage annoncerer, at tankstationen lukker den 27. april, er der dog kun tale om en midlertidig nedlukning i kort tid, mens stationen skifter mærke fra Ingo til OK.

Claus Møller Sørensen, der er salgschef hos OK, siger om baggrunden for mærkeskiftet: ”Leverancen til tankstationen ved lufthavnen har været sendt i udbud, og det udbud vandt OK i konkurrence med det canadiske olieselskab, der står bag Ingo, og som hidtil har drevet stationen. Det er allerede sådan, at man kan betale for parkering i lufthavnen med OK Benzinkort, så det giver god mening, at man også kan tanke OK i samme ombæring. Det kræver selvfølgelig nogle ændringer på stationen. For eksempel kommer der nye betalingsmuligheder, så bilisterne foruden OK-, kredit- og dankort også kan betale med OK’s app, MobilePay og så naturligvis kontaktløst.

Claus Møller Sørensen forventer, at teknikerne vil være færdige med arbejdet på stationen i løbet af ganske kort tid.