Milepæl i Billund: Tre millioner passagerer på et år

Onsdag den 14. december rundede Billund Lufthavn for første gang tre millioner passagerer på et år. Det blev fejret, da passager nummer tre millioner i aftes kom hjem fra en uges ferie på Gran Canaria. Passageren blev mødt med champagne, chokolade og blomster.

15. december 2016 15:30

 

Som et symbol på, at Billund Lufthavn har rundet tre millioner passagerer, blev den heldige rejsende – nummer tre millioner - onsdag aften overrasket, da hun sammen med sin familie vendte hjem fra Gran Canaria til champagne, chokolade og blomster. Det blev overrakt af Billund Lufthavns administrerende direktør, og der var både glæde og overraskelse at spore hos den heldige passager, som var to-årige Milia fra Aarhus. Med lys i øjnene åbnede hun pakkerne, der fulgte med æren. Hendes mor satte ord på oplevelsen:

”Det var en dejlig velkomst efter en skøn ferie. Det her var lidt overvældende at komme hjem til, og lidt vildt at Billund Lufthavn er blevet så stor en lufthavn”, siger Lykke Skjerbæk, der er studerende fra Aarhus.

 

Fra én destination til over 90

Antallet af passagerer har været støt stigende igennem det sidste par år, men nu krydser lufthavnen den magiske grænse på tre millioner. Det er ikke kun på passagersiden, at Billund Lufthavn har været igennem en markant vækst. I dag har lufthavnen direkte forbindelser til over 90 destinationer.

”Flyselskaberne og charterbureauerne udvider hele tiden med nye destinationer, der giver vores passagerer flere og flere muligheder for at komme ud i verden. I år er det bl.a. blevet til nye ruter til London Heathrow og Helsinki, som giver et væld af muligheder til at nå resten af verden”, fortæller administrerende direktør Kjeld Zacho Jørgensen.

Som et led i fejringen af de tre millioner passagerer har Billund Lufthavn også igangsat en rejsemindekonkurrence om et rejsegavekort på 30.000 kr., hvor passagererne på Facebook opfordres til at dele rejseminder fra året 2016, hvis de har rejst igennem Billund Lufthavn. Konkurrencen afsluttes den 19. december, hvorefter den heldige vinder udtrækkes.

 

Video

Markant milepæl i Billund Airport - Tre millioner passagerer på et år! from Billund Airport on Vimeo.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her