Zleep Hotels udvider med flere værelser i Billund Lufthavn

Zleep Hotels investerer i en udvidelse af hotellet ved Billund Lufthavn, så det kommer til at byde på yderligere 57 værelser. Udvidelsen sker på baggrund af hotellets popularitet og gunstige udvikling.

11. maj 2015 14:30

 

Udvidelse i Billund

Tegningerne er klar, byggetilladelsen er skrevet under og entreprenør K.G. Hansen står klar. Jordarbejdet begynder 1. juni og så er udvidelsen i gang. Zleep Hotel Billunds ejer, Michael Kaa Andersen, investerer i udvidelsen af hotellet, der forventes klar til brug midt i april 2016. Lufthavnshotellet i Billund vil efter udvidelsen have 160 værelser og bliver dermed det største Zleep Hotel i kæden.

”Zleep Hotel Billund har udviklet sig helt fantastisk, også igennem den økonomiske krise. Således er vores kapacitet efterhånden opbrugt – og det er ikke kun i Legoland-sæsonen, vi har høj belægning, også i vintermånederne oplever vi meget høj efterspørgsel og har ofte udsolgt”, udtaler Peter Haaber, direktør i Zleep Hotels.

 

Zleep Hotel Billunds potentiale

Zleep Hotel Billund har siden åbningen i 2007 øget belægningsprocenten, styrket den økonomiske fremgang og øget kendskabet til Zleep Hotels’ brand. Dette blev anerkendt i oktober 2014, da hotellet blev tildelt Børsens Gazellepris. Det er ikke uden grund, at Zleep Hotel Billund præsterer, som det gør. Dets unikke placering i forlængelse af Billund Lufthavn og blot 5 minutter fra Legoland og Lalandia gør det uden tvivl til et af de mest populære hoteller i området.

”Vi er glade for Zleep Hotels’ beslutning om at udvide hotellet. Som en international lufthavn i vækst vil mange af vores passagerer på de meget tidlige flyafgange om morgenen gerne have en overnatning forinden. Samtidig er hotellet et godt tilbud til udenlandske forretningsrejsende og turister”, udtaler projekt- & udviklingschef Anders Nielsen fra Billund Lufthavn.

 

Konceptet bag Zleep Hotels

Zleep Hotels blev skabt tilbage i 2003 og konceptet har været det samme siden da: At give alle mulighed for og råd til at få en rigtig hoteloplevelse. Værelserne på Zleep Hotels indeholder alt det, man som gæst har brug for, for at kunne slappe af og få en god nats søvn.

Læs mere om Zleep Hotels på www.zleephotels.com.

 

Zleep Hotel Billund

  • 103 værelser + 57 nye værelser i 2016
  • 1 minut fra Billund Lufthavn
  • 5 minutter fra Legoland
  • 7 Zleep Hoteller i Danmark, 1 i Tyskland
  • Koncept: God beliggenhed, lave priser og rigtige hotelværelser
  • Billund Lufthavn er Vestdanmarks Inter-nationale Lufthavn og havde i 2014 2,85 mio. rejsende.