Tak for din indsendelse af formular vedr. samtykkeerklæring til fotooptagelser

Herunder kan du læse, hvilke betingelser du bekræfter udover ovenstående med dit samtykke, ligesom du også kan læse, hvordan du kan tilbagekalde dit samtykke.

Hvem har adgang til dine data?
Billund Airport A/S ("vi", "os", "vores"), gemmer denne samtykkeerklæring og de personoplysninger som du udfylder heri, samt de fotomaterialer som er resultat af fotooptagelserne, du giver samtykke til.

Hvem deler vi det med?
Billede materialer og fotooptagelser opbevares og anvendes af Billund Airport. Materialerne bliver kun anvendt i relation til Billund Airport.

Tilbagekaldelse af samtykke
Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved skriftlig meddelelse til Billund Airport A/S. En tilbagekaldelse berører ikke den brug af billeder og videooptagelser af dig, som har fundet sted forud for din tilbagekaldelse. Ved tilbagekaldelse af samtykke vil vi dog bestræbe os på, at billeder og videooptagelser af dig hurtigst muligt vil blive fjernet. På de digitale medier sker dette umiddelbart efter henvendelsen, mens allerede trykt og udsendt materiale ikke kan tilbagetrækkes. For så vidt angår trykt, men endnu ikke udsendt materiale, vil vi slette billeder og videooptagelser af dig, medmindre det vil medføre urimelige udgifter for Billund Airport.

Hvor lang tid gemmer vi dine personlige oplysninger?
Vi gemmer denne samtykkeerklæring og fotomaterialerne indtil samtykket tilbagekaldes eller 1 år efter, at vi stopper med at anvende materialerne. Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe, som det med rimelighed er nødvendigt til de ovennævnte formål.

For mere information om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, læs venligst vores Privatlivspolitik.