Tak for din indsendelse af formular vedr. samtykkeerklæring til fotooptagelser

Herunder kan du læse, hvilke betingelser du bekræfter udover ovenstående med dit samtykke, ligesom du også kan læse, hvordan du kan tilbagekalde dit samtykke.

Hvem har adgang til dine data?
Billund Airport A/S ("vi", "os", "vores"), gemmer denne samtykkeerklæring og de personoplysninger som du udfylder heri, samt de fotomaterialer som er resultat af fotooptagelserne, du giver samtykke til.

Hvem deler vi det med?
Billede materialer og fotooptagelser opbevares og anvendes af Billund Airport. Materialerne bliver kun anvendt i relation til Billund Airport.

Tilbagekaldelse af samtykke
Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved skriftlig meddelelse til Billund Airport A/S. En tilbagekaldelse berører ikke den brug af billeder og videooptagelser af dig, som har fundet sted forud for din tilbagekaldelse. Ved tilbagekaldelse af samtykke vil vi dog bestræbe os på, at billeder og videooptagelser af dig hurtigst muligt vil blive fjernet. På de digitale medier sker dette umiddelbart efter henvendelsen, mens allerede trykt og udsendt materiale ikke kan tilbagetrækkes. For så vidt angår trykt, men endnu ikke udsendt materiale, vil vi slette billeder og videooptagelser af dig, medmindre det vil medføre urimelige udgifter for Billund Airport.

Hvor lang tid gemmer vi dine personlige oplysninger?
Vi gemmer denne samtykkeerklæring og fotomaterialerne indtil samtykket tilbagekaldes eller 1 år efter, at vi stopper med at anvende materialerne. Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe, som det med rimelighed er nødvendigt til de ovennævnte formål.

For mere information om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, læs venligst vores Privatlivspolitik.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her