Barcelona, Venedig, Nice og mange flere ruter med Primera Air

Fra sommeren 2016 vil Primera Air som noget nyt flyve med deciderede rutefly fra Billund Lufthavn. Det bliver til helt nye rejsemål som Nice, Venedig og Faro og med yderligere dækning til lufthavnens nuværende tilbud til Barcelona.

15. februar 2016 11:30

 

Nye attraktive sommerruter fra Billund Lufthavn

Fra sommeren 2016 vil Primera Air som noget nyt flyve med deciderede rutefly fra Billund Lufthavn. Det bliver til helt nye rejsemål som Nice, Venedig og Faro og med yderligere dækning til lufthavnens nuværende tilbud til Barcelona. Desuden udvider Primera Air betjeningen af sine eksisterende destinationer Mallorca, Antalya, Malaga, Kreta og Varna.

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder flere nye direkte ruter og bedre dækning på eksisterende ruter fra Billund Lufthavn med start fra sommeren 2016, siger Anastasija Visnakova, Vice President Commercial, Primera Air.

Hvor Primera Air indtil for nylig primært har fløjet med chartergæster for blandt andre søsterselskabet Bravo Tours, bliver selskabet nu også direkte ruteoperatør til en række attraktive destinationer, som giver vestdanskerne nye og mere fleksible muligheder for at komme ud i verden.

 

Nice, Venedig og Faro nye på kortet

Det er snart mange år siden, Billund Lufthavn har haft direkte fly til den populære sydfranske ferieby, Nice. Også Venedig og Faro vender tilbage på Billund Lufthavns rutekort. De nye ruter er blevet mulige nu, hvor Primera Air har valgt at placere yderligere et fly i Billund Lufthavn.

Det glæder lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen: ”Vi er rigtig glade for at få de nye destinationer på rutekortet. Nice har længe stået højt på passagerernes ønskeliste over attraktive destinationer, og Venedig og Faro er med til at gøre billedet af Vestdanmarks internationale lufthavn endnu bedre”, siger lufthavnsdirektøren. 

 

Dynamiske og fleksible rejsemuligheder

Der er mere at glæde sig over. Primera Air vil supplere egne eksisterende afgange til Mallorca, Antalya og Malaga med yderligere tre ugentlige afgange, Kreta med yderligere to ugentlige afgange og Varna i Bulgarien med yderligere en ugentlig afgang.

”På den måde får passagererne flere muligheder for selv at sammensætte afrejse og hjemrejse præcis efter deres behov. Fx tage af sted en tirsdag og komme hjem en lørdag. Det giver en større dynamik og fleksibilitet, som passer til passagerernes måde at rejse på i dag”, siger Kjeld Zacho Jørgensen.

Herudover vil Primera Air i sommeren 2016 indsætte to ugentlige afgange til El-Prat Airport i Barcelona.  

 

Fakta om de nye ruter og udvidelsen af de eksisterende ruter fra sommeren 2016

Nye ruter med Primera Air

  • Barcelona (BCN) – to gange om ugen onsdag og søndag
  • Nice (NCE) – to gange om ugen onsdag og lørdag
  • Venedig (VCE) – to gange om ugen torsdag og søndag

Øget frekvens på allerede eksisterende destinationer med Primera Air

  • Til Antalya (AYT) - tre gange om ugen (tirsdag, torsdag og søndag)
  • Til Palma de Mallorca (PMI) - tre gange om ugen (mandag, onsdag og lørdag)
  • Til Malaga (AGP) - tre gange om ugen (onsdag, fredag og søndag)
  • Til Faro (FAO) – to gange om ugen (mandag og fredag)
  • Til Kreta (CHQ) (mandag og fredag)
  • Til Varna (VAR) (torsdag)