Direkte fra Billund til Maldiverne

Fra januar åbner en ny charterrute til Maldiverne fra Billund Lufthavn. Et tæt samarbejde mellem Billund Lufthavn og Primo Tours betyder, at man for første gang kan komme fra Danmark til de paradisiske atoller i det Indiske Ocean på kun 11 timer.

6. maj 2014 15:30

Traditionelt tager det mellem 24 og 28 timer at komme fra Skandinavien til Maldiverne i Det Indiske Ocean. Men nu bliver trættende flyskift og lange transfertider afløst af en 11-timers flyvetur fra Billund Lufthavn og fem mi-nutter i speedbåd fra en ny lufthavn i Maldiverne. Chartergæsterne kan med andre ord komme direkte fra Billund Lufthavn og til Primo Tours’ nye resorts på øerne Sun Island og Holiday Island i Maldiverne på under den halve tid.

- Vores mål er at gøre enestående rejsemål opnåelige for vores gæster og med et direkte fly bliver det mere komfortabelt at opleve Maldiverne, siger Bjarke Hansen, administrerende direktør i Primo Tours.

Flyveafstanden fra Billund Lufthavn til Maldiverne er på 8.000 km og bliver kun afbrudt af et teknisk stop, hvor gæsterne bliver om bord, mens der tan-kes op.

 

Flyet lander direkte i Paradis

Lufthavnen, som chartergæsterne lander i ved Maldiverne, er helt ny og åbner først til januar for international trafik. Dermed bliver Primo Tours det første kommercielle selskab, der sender gæster til Maamigili Airport.

- Lufthavnen er bygget direkte ud i havet på øen Maamigili. Fra lufthavnen kan gæsterne komme frem til vores resorts på Sun Island og Holiday Island i speedbåd i løbet af fem minutter, hvor små bungalows og unikke naturople-velser venter, siger Bjarke Hansen.

De to øer byder på forskellige oplevelser. Sun Island har masser af forskellige fritidsaktiviteter, mens Holiday Island er for dem, der ønsker komplet ro. Fra begge øer der er masser af muligheder for at snorkle med blandt andet hvalhajer - en oplevelse, mange rejser langt for at få.

 

Attraktivt med langdistancerute fra Billund Lufthavn

Med den nye charterrute bliver turen til Billund Lufthavn pludselig endnu mere populær for chartergæster fra hele Danmark. Men også gæster fra Norge, Sverige og Nordtyskland ventes at tage turen til Billund.

- Vi er stolte over, at vi som de første i Skandinavien tilbyder Maldiverne uden flyskift. Vi sender i forvejen alle Primo Tours’ gæster ud i verden fra Billund Lufthavn, så det glæder os, at vi sammen kan tilbyde et endnu bredere udbud af destinationer til endnu flere gæster. Den nye eksotiske destination er endnu et godt eksempel på, at den danske charterbranche har fingeren på pulsen og tilbyder nye oplevelser kombineret med en tryg rejseform, siger Kjeld Zacho Jørgensen, administrerende direktør i Billund Lufthavn.

Den nye destination åbner i januar 2015, og det bliver muligt at komme til Maldiverne i enten 11 eller 14 dage fra Billund Lufthavn. Primo Tours sender op til 148 gæster af sted pr. afgang.

 

Fakta om Maldiverne:

  • Beliggende i Det Indiske Ocean
  • Består af 1.192 koraløer, hvoraf 200 er beboede
  • Der er ca. 300.000 indbyggere i Maldiverne
  • Hovedstaden Male er beliggende på øen Kaafu og har 104.000 indbyggere
  • Primo Tours har to resorts i Maldiverne på øerne Sun Island og Holiday Island, der er henholdsvis 1,6 kilometer lang og 400 meter lang. 
  • Vandet i Maldiverne er 30 grader året rundt
  • Der er unikke snorklemuligheder i Maldiverne – direkte fra stranden

 

Kort om Primo Tours’ resorts på Maldiverne: 

Mange af de velindrettede bungalows på Primo Tours’ resorts er placeret direkte på den kridhvide strand og med det smukke turkise vand udenfor døren. Måltiderne indtages i åbne eksotiske hyttelignende restauranter med fin varieret buffet. Efter en skøn dukkert i det lune vand, kan man indtage kølige drinks i den atmosfærefyldte bar og nyde udsigten til den blå lagune. Der er desuden mulighed for massage i hotellets spa-afdeling eller en tur i fitnesscenteret.