NYHED: Direkte rute til Krakow

Wizz Air udvider endnu engang rutenettet fra Billund Lufthavn - denne gang med en ny spændende rute til Polens kulturhovedstad, Krakow. I den smukke by finder du alt, hvad der skal til et godt city break - og så endda i et særdeles favorabelt prisniveau.

21. november 2018 10:58

Polens kulturhovedstad

Krakow er i den grad en by, der oser af historie, gammeldags charme og hygge. Den er fantastisk smuk og rummer velbevarede bygninger helt tilbage fra 1100-tallet.

Det store torv, Rynek Glówny, er Krakows hjerte og samlingsplads og et perfekt udgangspunkt for at udforske den gamle bys hyggelige små stræder og seværdigheder, der rummer både kongeslot, kirker og fantastiske arkitektoniske og kunstneriske perler. 
I Krakows gamle jødiske kvarter, Kazimierz, finder du et helt unikt miljø med jødisk kultur og historie samt et væld af museer, caféer, restauranter.
Der er generelt et godt udbud af skønne madoplevelser i byen, mens byen ligeledes er lidt af et shoppingmekka, hvad enten du er på udkig efter souvenirs eller dyre mærkevarer. 

Bevæger du dig lidt uden for byen er her også store seværdigheder at finde. Blandt andet finder du 60 km fra Krakow koncentrationslejren Auschwitz, mens den berømte saltmine i Wieliczka, ligger blot 15 km fra Krakow. 

Byen byder på en perlerække af gode oplevelser og det lave prisniveau gør yderligere byen særlig populær og attraktiv til et godt city break.

Den nye rute til Krakow med Wizz Air starter den 3. maj 2019, og der vil være afgange to gange ugentligt på mandage og fredage fra Billund Lufthavn. 

 

Se tidstabel   Se destination