Iasi med Wizz Air!

Ny direkte rute med Wizz Air. Vores nye rute til Iasi åbner den 30. april 2018, og vil have afgang på mandage og fredage.

15. august 2017 20:00

 

Det går godt for Wizz Air i Billund, derfor har lavprisselskabet valgt at sætte endnu en destination på dets rutekort fra lufthavnen. Den syvende rute åbner den 30. april 2018 og bliver til Iași i Rumænien.

Iași er for mange nok ukendt endnu, men ikke desto mindre er byen med 500.000 indbyggere anset for, at være Rumæniens kulturhovedstad. Byen er hjemsted for mange kulturelle tilbud med attraktioner som Vasile Alecsandri National Teater, Moldova Stats symfoniorkester samt mange museer og gallerier.

Iași ligger placeret i den nordøstlige ende af landet op mod grænsen til Moldova, og er omgivet af syv ikoniske forhøjninger, der hver især har sit særpræg og historiske karakter i form af religøse monumenter og arkæologiske steder.

Intet mindre end fem universiteter er placeret rundt omkring i byen, og Iași er derfor også et af Rumæniens forsknings- og uddannelsesmæssige hovedområder, hvilket er med til at give storbyen en helt bestemt energisk og ung stemning.

Der bliver afgang fra Billund til Iași på mandage og fredage. Billetter til ruten fås fra kr. 304 one-way og kan bestilles på Wizzair.com

Foruden Iași kan du også flyve med Wizz Air direkte fra Billund til Cluj-Napoca og Bukarest i Rumænien, Vilnius i Lithauen, Tuzla i Bosnien samt Gdansk og Warszawa i Polen.