Billund - Berlin via Air Berlin

Air Berlin lander i Billund den 13. april. En af verdens mest populære storbyer bliver nu tilgængelig direkte fra Vestdanmark, når en ny rute åbner fra Billund Lufthavn i midten af april.

12. marts 2015 11:30

 

Det er det store tyske lavprisselskab airberlin, der står bag. Dermed har Billund Lufthavn offentliggjort fem nye rejsemål de seneste fem måneder.

Berlinmuren, Brandenburger Tor og nem adgang videre ud i verden. I Berlin er mulighederne mange, og derfor er det også en glad lufthavnschef, der kan offentliggøre den populære storby som nyt rejsemål direkte fra Billund Lufthavn.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at netop Berlin er én af de byer, som vi gennem længere tid har arbejdet hårdt for at få til lufthavnen. Både i forhold til Berlins mange attraktioner, men også i kraft at de mange muligheder for at komme videre til for eksempel USA, Asien og Australien, siger Kjeld Zacho Jørgensen. 

Den nye rute bliver fløjet med en Saab 2000 med plads til 50 personer, og flyvetiden mellem Billund og Berlin bliver 1 time og 5 minutter. 

 

Styrker udvidelsen mød Øst- og Centraleuropa

Med Berlin som den nyeste dreng i klassen dækker Billund Lufthavn efterhånden en god del af Central- og Østeuropa med byer som for eksempel Prag i Tjekkiet, Gdansk i Polen og Vilnius i Litauen.

- Vi ser et stort potentiale for ruter til den del af Europa. Både til korte ferie- og forretningsrejser, men også i forhold til at skabe gode forbindelser videre ud i Europa og til resten af verden for vestdanskerne, siger Kjeld Zacho Jørgensen.

 

Fakta:

  • Ruten åbner i midten af april
  • Læs mere på www.airberlin.dk. Her kan du også få et overblik over alle de muligheder airberlin giver dig videre ud i verden
  • Flytypen bliver en Saab 2000 med plads til 50 personer.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.
Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.
For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Billund Lufthavn er en del af den samfundskritiske infrastruktur i Danmark, og derfor vil lufthavnen fortsat være åben for trafik og passagerer. Kontakt dit flyselskab for mere information om flyvninger eller hold dig opdateret på bll.dk
  • Udenrigsministeriet fraråder stadig alle ikke-nødvendige rejser. Hvis du skal ud at rejse, anbefaler vi at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se mere på www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Udlændinge kan kun rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her.