NYHED: Direkte rute til Faro (Algarve)

Faro åbner op for alle Algarves herligheder; Strand, kultur, sol, golf og fantastisk mad. Flyv til Faro i Portugal direkte fra Billund Lufthavn med Norwegian, ruten starter i maj 2019 med 1 ugentligt afgang i sommerhalvåret.

11. januar 2019 10:24

Faro åbner op for alle Algarves herligheder; Strand, kultur, sol, golf og fantastisk mad.  
Algarve er Portugals mest populære feriedestination. Her lokker over 150 km sydvendt kyst fordelt på mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter. Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve en oplagt feriedestination. Der ligger mange små og større byer langs Algarvekysten og alle steder kan I opleve den autentiske og hyggelige stemning. Byerne ligger som perler på en snor og emmer hver især af historie.

Norwegian åbner nye ruter fra Billund Lufthavn! 
Fra april 2019 har det populære flyselskab således ikke blot kursen mod Oslo, Alicante og Barcelona fra Billund, men indsætter også direkte fly til både Malaga, Mallorca, Faro og Azorerne. 

Flyv til Faro i Portugal direkte fra Billund Lufthavn med Norwegian, ruten starter i maj 2019 med 1 ugentligt afgang i sommerhalvåret.

 

Se tidstabel   Se destination

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her