NYHED: Direkte rute til Gran Canaria

Spansk feriestemning, sol og varme og dejlige strande! Gran Canaria er en feriefavorit blandt danskerne i vintermånederne, og det er nemt at forstå hvorfor. Norwegian fortsætte udvidelsen i Billund Lufthavn, og du kan derfor flyve direkte til Las Palmas på Gran Canaria fra den 30. oktober 2019.

14. juni 2019 11:53

Det siges at Gran Canaria har alt hvad en ferietrængende dansker har brug for. Øen er fyldt med små skønne perler og solsikre fine sandstrande, men har også små fine byer og et bredt udbud af diverse aktiviteter. Det er derfor ikke svært at forstå, hvorfor Gran Canaria er blandt danskernes feriefavoritter i vintermånederne – Slet ikke når det også er muligt at nyde tapas, spansk rødvin og en god paella i de dejlig varme temperaturer!

Den nye rute til Las Palmas på Gran Canaria vil blive fløjet af Norwegian. Ruten Starter den 30. oktober 2019 med en ugentlig afgang – hver onsdag.

Norwegian fortsætter udvidelsen i Billund Lufthavn
Flyselskabet Norwegian åbner ny rute fra Billund til Las Palmas på Gran Canaria. Lige inden jul kunne Norwegian offentliggøre en stor Billund-satsning med et stort antal nye ruter. I marts offentliggjorde man en ny indenrigsrute i Danmark mellem Billund og København, og nu er der godt nyt fra Norwegian til danskere, der ønsker sig et par ugers vintersol på den spanske ferieø.

Norwegians ruter fra Billund: Las Palmas (Gran Canaria), København, Oslo, Barcelona, Malaga, Alicante, Faro (Algarve), Mallorca og Ponta Delgada (Azorerne).

 

Se tidstabel   Se destination

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.
Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.
For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Billund Lufthavn er en del af den samfundskritiske infrastruktur i Danmark, og derfor vil lufthavnen fortsat være åben for trafik og passagerer. Kontakt dit flyselskab for mere information om flyvninger eller hold dig opdateret på bll.dk
  • Udenrigsministeriet fraråder stadig alle ikke-nødvendige rejser. Hvis du skal ud at rejse, anbefaler vi at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se mere på www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Udlændinge kan kun rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her.