NYHED: Direkte rute til Kiev

For første gang nogensinde kan du fra den 2. marts 2019 flyve direkte til Kiev fra Billund Lufthavn. Det er flyselskabet Wizz Air, der starter ruten, og billetsalget til den spændende rute starter op allerede i dag.

4. september 2018 08:54

Kiev - byen med de 1000 gyldne kupler

Betagende, forunderlig, besynderlig og eventyrlig glitrende - den ukrainske hovedstad rummer noget af det hele. Byen er et miks af funklende kirker og katedraler, gamle bygninger, unik arkitektur, charmerende gader, og ikke mindst en masse kunst og historie.

Alt dette og mere til gør, at Kiev er et godt valg til et spændende city break med masser af seværdigheder. Om du er religiøs eller ej, er kirkerne med de gyldne kupler bestemt et besøg værd, mens byens største seværdighed, Pechersk Lavra, også kaldet Huleklostret, er et must see!

Byen er fyldt med træer og hyggelige parker, og tager du turen op og ned af den stejle Andrijevski Uzviz gade, er det bare med at nyde den charmerende atmosfære med smukke gamle huse med forskelligfarvede facader, toppede brosten, en smuk kirke på toppen og Dnepr-floden ved bunden.

Flyv til Kiev med Wizz Air fra den 2. marts 2019.

 

Se tidstabel   Se destination

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt