NYHED: Direkte rute til Timisoara

Flyselskabet Wizz Air åbner deres fjerde direkte rute til Rumænien. Timisoara er en charmerende by i det vestlige Rumænien, med en fantastisk arkitektur og et livligt kulturliv - Velkommen til Østeuropas Wien.

17. januar 2019 13:19

Timisoara er en charmerende by i det vestlige Rumænien, med en fantastisk arkitektur og et livligt kulturliv - Velkommen til Østeuropas Wien. Byen er året rundt hjemsted for både musicals og teaterforestillinger samt kunstgallerier og museer, og kaldes ofte for "Lille Wien".

Timisoara er bygget omkring en gammel romersk fæstning og gennem årtierne har mange forskellige kulturer haft indflydelse på byen, hvilket netop kommer til udtryk i byens særlige arkitektur. Byen byder desuden på mange offentlige pladser og frodige grønne områder. Alt dette kan let udforskes til fods, men du kan også blot hoppe på en sporvogn, som kører hyppigt i byen.

Besøger du monumenterne i hjertet af byen, finder du nogle fantastiske panoramaudsigter, mens de mange blomsterfyldte parker rummer idylliske steder til en pause fra din sightseeing.

Wizz Air åbner nye ruter fra Billund Lufthavn!

Flyselskabet Wizz Air åbner tre nye ruter direkte fra Billund Lufthavn i 2019, henholdsvis Kiev, Krakow og Timisoara. 
Derudover flyver de allerede direkte fra Billund Lufthavn til Wien, Tuzla, Vilinius, Gdansk, Warszawa, Bukarest, Cluj-Napoca (Transsylvanien) og Iasi.

 

Se tidstabel   Se destination

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt