NYHED: Direkte rute til Timisoara

Flyselskabet Wizz Air åbner deres fjerde direkte rute til Rumænien. Timisoara er en charmerende by i det vestlige Rumænien, med en fantastisk arkitektur og et livligt kulturliv - Velkommen til Østeuropas Wien.

17. januar 2019 13:19

Timisoara er en charmerende by i det vestlige Rumænien, med en fantastisk arkitektur og et livligt kulturliv - Velkommen til Østeuropas Wien. Byen er året rundt hjemsted for både musicals og teaterforestillinger samt kunstgallerier og museer, og kaldes ofte for "Lille Wien".

Timisoara er bygget omkring en gammel romersk fæstning og gennem årtierne har mange forskellige kulturer haft indflydelse på byen, hvilket netop kommer til udtryk i byens særlige arkitektur. Byen byder desuden på mange offentlige pladser og frodige grønne områder. Alt dette kan let udforskes til fods, men du kan også blot hoppe på en sporvogn, som kører hyppigt i byen.

Besøger du monumenterne i hjertet af byen, finder du nogle fantastiske panoramaudsigter, mens de mange blomsterfyldte parker rummer idylliske steder til en pause fra din sightseeing.

Wizz Air åbner nye ruter fra Billund Lufthavn!

Flyselskabet Wizz Air åbner tre nye ruter direkte fra Billund Lufthavn i 2019, henholdsvis Kiev, Krakow og Timisoara. 
Derudover flyver de allerede direkte fra Billund Lufthavn til Wien, Tuzla, Vilinius, Gdansk, Warszawa, Bukarest, Cluj-Napoca (Transsylvanien) og Iasi.

 

Se tidstabel   Se destination

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her