Finnair åbner ny rute fra Billund til Helsinki

4. april 2016 er ventetiden forbi for vestdansk længsel efter de hurtigste ruter til Asien og Finland. Den dag åbner Finnair nemlig for en daglig ruteflyvning mellem Billund og Helsinki.

20. august 2015 10:00

Finnair har godt nyt til alle i Vestdanmark - og ikke mindst til de mange jyske virksomheder med forretningsforbindelser i Asien eller Finland. Nu åbner Finnair nemlig for en daglig afgang fra Billund Lufthavn til Helsinki, hvilket giver direkte adgang til de hurtige og smidige forbindelser til Asien og Finland. Første fly letter mandag 4. april 2016, og det ser de frem til i Billund Lufthavn.

”Vi glæder os meget over Finnairs nyhed i dag – vi har længe arbejdet på at få en direkte forbindelse til den finske hovedstad. Fra Finnairs base i Helsinki er der også gode muligheder for at komme hurtigt videre til det østligste Europa og Asien, hvilket vil komme erhvervslivet i hele Vestdanmark til gode,” siger Kjeld Zacho Jørgensen, CEO, Billund Lufthavn.

Finnair ser frem til samarbejdet med Billund Lufthavn, der fungerer som et vigtigt trafikknudepunkt for både jyske og fynske rejsende. De rejsende kommer dermed  tættere på Finnairs 15 asiatiske destinationer; Beijing, Shanghai, Hongkong, Chongqing, Xi’an, Seoul, Tokyo, Osaka, Nagoya, Singapore, Ho Chi Min City, Delhi, Bangkok, Phuket og Krabi.

”Vi har set et stort behov i Jylland for Finnairs direkte rute til Helsinki og  smidig adgang til Finnairs genveje til Asien. Jeg er virkelig glad for, at Vestdanmark nu også kan få glæde af den stigende efterspørgsel efter vores stærke og hurtige rutenetværk til Asien, og vi har store forventninger til den nye rute” siger Finnair Danmarks landechef, Robert Öhrnberg.

Ruten flyves med Embraer 170 og Embraer 190 med afgang fra Billund mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 12.10 og tirsdag, torsdag og lørdag klokken 20.10. Flyvetiden er på en time og 45 minutter fra Billund til Helsinki.

Udover Finnairs forbindelser til Asien åbner ruten også op for hele 18 destinationer i Finland, fem gode forbindelser i Rusland, fire gode forbindelser til Baltikum, og en lang række codeshare og partner destinationer, så som Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide, Perth, Cairns, Kuala Lumpur, Hanoi, Manila, Pusan, Taipei og Jakarta.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her