LOT Polish Airlines – dobbelt dagligt til Warszawa!

Den 2. juli bliver dagen hvor der endnu engang kommer andre farver og nyt haleror på platformen i Billund Lufthavn. Det sker når det nationale polske selskab LOT lander direkte fra Warszawa.

8. februar 2018 10:40

Ruten vil blive fløjet op til to gange dagligt, med flytypen Embraer 170 med plads til 70 passagerer. 

De daglige afgange til og fra Billund er planlagt efter LOTs netværk ud af Warszawa, således der opnås rigtige gode forbindelsesmuligheder til det øvrige Polen, men også en lang række interessante destinationer i det centrale og østlige Europa. Derudover har LOT også et bredt udbud af gode forbindelser til både Asien og Nord Amerika.

Morgenafgangen flyves mandag til lørdag kl. 8.20 fra Warszawa med ankomst til Billund kl. 10.00 og retur er der afgang kl. 10.35 fra Billund med ankomst til Warszawa kl. 12.20.

Mandag til fredag samt søndag flyver aftenafgangen kl. 17.30 fra Warszawa med ankomst kl. 19.10 i Billund og returflyvningerne vil være med afgang kl. 19.50 fra Billund og ankomst til Warszawa kl. 21.35.

LOT Polish Airlines har eksisteret i mere end 89 år og flyver årligt omkring 7 millioner passagerer til mere end 90 destinationer rundt omkring i verden.

Se tidstabel   Se destination

Billund Airport

 

Information om Thomas Cook Groups konkursansøgning.

Spies’ ejer Thomas Cook Group Plc. har i dag ansøgt om konkurs. Det påvirker flytrafikken mandag, og alle flyvninger med Thomas Cook Airlines Scandinavia og andre charterfly er aflyst. Vi arbejder intenst på at alle gæster flyves hjem på den bedst tænkelige måde. Vi beklager dybt de problemer og besvær, det medfører for vores gæster.

 

Sådan påvirkes rejserne

Den britiske rejsekoncern Thomas Cook Group Plc., der bl.a. ejer Spies, har i dag mandag d. 23. September ansøgt om konkurs. Konkursansøgningen betyder, at samtlige rejser, der skulle foregå med Thomas Cook Airlines mandag , er indstillet. Da vi ikke kan nå at tilbyde alternative løsninger betyder det ifølge pakkerejseloven, at vi refunderer hele rejsen. Alle pakkerejser med Spies er omfattet af pakkerejseloven. Rejser med rutefly, som f.eks. SAS, Norwegian, Thai Airways m. fl. Påvirkes ikke.

Læs mere her : https://www.spies.dk/aktuelt