LOT Polish Airlines – dobbelt dagligt til Warszawa!

Den 2. juli bliver dagen hvor der endnu engang kommer andre farver og nyt haleror på platformen i Billund Lufthavn. Det sker når det nationale polske selskab LOT lander direkte fra Warszawa.

8. februar 2018 10:40

Ruten vil blive fløjet op til to gange dagligt, med flytypen Embraer 170 med plads til 70 passagerer. 

De daglige afgange til og fra Billund er planlagt efter LOTs netværk ud af Warszawa, således der opnås rigtige gode forbindelsesmuligheder til det øvrige Polen, men også en lang række interessante destinationer i det centrale og østlige Europa. Derudover har LOT også et bredt udbud af gode forbindelser til både Asien og Nord Amerika.

Morgenafgangen flyves mandag til lørdag kl. 8.20 fra Warszawa med ankomst til Billund kl. 10.00 og retur er der afgang kl. 10.35 fra Billund med ankomst til Warszawa kl. 12.20.

Mandag til fredag samt søndag flyver aftenafgangen kl. 17.30 fra Warszawa med ankomst kl. 19.10 i Billund og returflyvningerne vil være med afgang kl. 19.50 fra Billund og ankomst til Warszawa kl. 21.35.

LOT Polish Airlines har eksisteret i mere end 89 år og flyver årligt omkring 7 millioner passagerer til mere end 90 destinationer rundt omkring i verden.

Se tidstabel   Se destination

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her