Iasi med Wizz Air!

Ny direkte rute med Wizz Air. Vores nye rute til Iasi åbner den 30. april 2018, og vil have afgang på mandage og fredage.

15. august 2017 20:00

 

Det går godt for Wizz Air i Billund, derfor har lavprisselskabet valgt at sætte endnu en destination på dets rutekort fra lufthavnen. Den syvende rute åbner den 30. april 2018 og bliver til Iași i Rumænien.

Iași er for mange nok ukendt endnu, men ikke desto mindre er byen med 500.000 indbyggere anset for, at være Rumæniens kulturhovedstad. Byen er hjemsted for mange kulturelle tilbud med attraktioner som Vasile Alecsandri National Teater, Moldova Stats symfoniorkester samt mange museer og gallerier.

Iași ligger placeret i den nordøstlige ende af landet op mod grænsen til Moldova, og er omgivet af syv ikoniske forhøjninger, der hver især har sit særpræg og historiske karakter i form af religøse monumenter og arkæologiske steder.

Intet mindre end fem universiteter er placeret rundt omkring i byen, og Iași er derfor også et af Rumæniens forsknings- og uddannelsesmæssige hovedområder, hvilket er med til at give storbyen en helt bestemt energisk og ung stemning.

Der bliver afgang fra Billund til Iași på mandage og fredage. Billetter til ruten fås fra kr. 304 one-way og kan bestilles på Wizzair.com

Foruden Iași kan du også flyve med Wizz Air direkte fra Billund til Cluj-Napoca og Bukarest i Rumænien, Vilnius i Lithauen, Tuzla i Bosnien samt Gdansk og Warszawa i Polen.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her