3 spændende nyheder fra Ron Quorhum

Den caribiske romproducent Oliver & Oliver har lanceret tre helt nye rommer, som alle kan købes i Billund Airport.

27. februar 2018 14:30

 

Den caribiske romproducent Oliver & Oliver har lanceret tre helt nye rommer, som alle kan købes i Billund Airport: QRM 30 Aniversario Cask Strength, QRM 30 Aniversario Oporto Finish og QRM 30 Aniversario Travel Retail (Sherry Finish). QRM Travel Retail er en sjælden variant, der udelukkende forhandles i Billund Airport. 

Fælles for de tre nye flasker er, at de alle er baserede på den populære og klassiske Ron Quorhum 30 Aniversario. QRM Oporto Finish og QRM Travel Retail har fået en ekstra lagringsperiode på henholdsvis portvins- og sherryfade, mens QRM Cask Strength er speciel ved, at der ikke er tilsat vand efter fadlagringen.

Oporto Finish har en ekstra lagringsperiode på portvinsfade. Når portvinsfadene tømmes levnes portvinsrester i træets struktur, som optages i rommen. Oporto Finish er fyldt med lækre rødlige og søde nuancer fra portvinsfadet - herunder røde bær, marcipan, blommer, chokolade og vanilje.

Travel Retail (Sherry Finish) er en verdensnyhed, der helt eksklusivt kun kan købes i Billund Airport. Her fås den klassiske QRM 30 Aniversario med en ekstra lagring på sherryfade, hvilket giver nye frugtige og søde noter af bl.a. rosin, figner, nød og abrikos.

Cask Strength har 10,2% mere alkohol end ved den normale aftapning, der er flasket ved 40%. Det er den første officielle rom fra Oliver & Oliver på over 43% alkohol. Denne proces giver ikke blot en højere alkoholprocent, men også en mere dyb og kompleks smag end den originale QRM 30 Aniversario. Mere alkohol. Mere smag. Mere Quorhum!

Alle tre Ron Quorhum-nyheder kan købes i Taxfree-butikken i Billund Airport og online her i webshoppen.

 

Se produkter