Giorgio Armani Sì Fiori

Giorgio Armani Sì Fiori er en ny feminin forårsduft. Et kraftfuldt blend af blomsternoter, der efterlader et feminint spor, hvorend du går.

11. marts 2019 09:30
Si Fiori Giorgio Armani

 

Sì Fiori er seneste nyhed fra det milanesiske modehus Giorgio Armani. Med Sì Fiori genfortolker Armani det klassiske dufttema med topnoter af mandarin og solbær, som er signaturingredienserne i Sì-parfumerne. Friske bundnoter af vanilje og hvid moskus er i perfekt harmoni med hjertenoter af Orangeblomst, patchouli og rose. Resultatet er en raffineret duft med et kraftfuldt blend af blomster, der efterlader et feminint spor, hvorend du går. En unik ny feminin forårsduft.

Flasken er transparent, lakeret i en lys nude-rosa og dekoreret med et sort låg og en gylden ring om halsen. Armani Sì Fiori er indbegrebet af en kvinde, der siger JA til livet med en frygtløs kærlighed til frihed og eventyr.

Giorgio Armani Sì Fiori EDP blev frigivet marts 2019 og er nu tilgængelig for alle rejsende i Billund Airport. Kan købes i Taxfree-butikken og online her i webshoppen.

 

Se produkt