Bareksten Botanical Gin

Bareksten repræsenterer essensen af Norsk natur i både smag og karakter – mørk, vild og dramatisk.

19. april 2018 08:30
Bareksten Gin

 

Bareksten Botanical Gin er en helt ny norsk gin i Billund Airport. Den produceres på mikrodestilleriet Oss Craft Distillery i Bergen, som specialiserer sig i at fremstille håndlavede kvalitetsprodukter – Bareksten Gin er ingen undtagelse.

Bareksten repræsenterer essensen af Norsk natur i både smag og karakter – mørk, vild og dramatisk. Rene smagsnuancer inspireret af ældgamle håndværkstraditioner og den dramatiske natur på den norske vestkyst er selve sjælen i Bareksten Gin. Det er en populær gin, som har vundet anerkendelse på verdensplan, og som bl.a. vandt en Double Gold Medal ved San Francisco World Spirits Competition. Alle 42 dommere ved begivenheden tildelte Bareksten maksimum points. Da alle dommere var enstemmige i deres beslutning blev den tildelt den eftertragtede Double Gold-pris.

Denne gin er perfekt i klassikere som Gin & Tonic og Dry Martini. Spiritusbasen er anderledes ved, udover at indeholde traditionelle giningredienser, at være destilleret på blåbær, tyttebær, rabarber, hyldeblomst, mynte og yderligere 20 forskellige ingredienser fra den norske natur.

En gin i absolut verdensklasse, nu tilgængelig i Taxfree-butikken i Billund Airport og online her i webshoppen.

 

Se produkt