Christian Drouin Le Gin

Fadlagret gin med en fantastisk afrundet fylde og frisk smag af æbler. Le Gin er et vellykket ægteskab mellem neutral spiritus og æblecider fra familiens mere end 30 æblesorter.

22. marts 2018 09:30

 

Le Gin Calvados Cask Finish fra Christian Drouin i Normandiet er en ny æblegin i Taxfree. Christian Drouin er kendt for deres produktion af højkvalitets cider og calvados (æblebrændevin). I 2016 sendte de deres første gin på markedet - Le Gin. Le Gin har en base af 30 forskellige æblesorter, som sammen med bl.a. enebær, vanilje, kardemomme, kanel, citron og mandler blandes til det færdige produkt. 

Ginnen blev hurtigt et hit blandt entusiaster verden over, og i 2017 satte Christian Drouin prikken over i’et på deres æblegin. De udgav denne Le Gin Calvados Cask Finish, som har lagret yderligere 6 måneder på 10 år gamle Bordeauxvinsfade, der har indeholdt calvados. Resultatet er, at ginnen bliver mere blød og fyldig - og ikke mindst, så bliver æblesmagen intensiveret.

Le Gin Calvados Cask Finish er altså en ny fadlagret udgave af den populære Le Gin fra 2016. En fremragende gin med en fantastisk afrundet fylde og frisk smag af æbler.

 

Se produkt