Gin Mare Capri

Fantastisk 10-års jubilæums gin fra Gin Mare, der kun forhandles af Billund Airport på det danske marked. Capri er smagen af sommer med noter af frisk citrus og bergamotte.

1. november 2020 08:00

 

Som de eneste i landet kan vi i Billund Airports Taxfree-butik, nu give dig mulighed for at prøve denne velsmagende Gin nyhed fra spanske Gin Mare. Hvis du stadig ikke kender til Gin Mare, får du her en hurtig introduktion: Gin Mare holder til i et lille nedlagt kapel i den catalanske fiskerby Vilanova. De spanske gin entusiaster formåede for 10 år siden, at revolutionere gin markedet med deres friske stil, som er inspireret af middelhavskøkkenet.

For at fejre 10-års jubilæet, har Gin Mare nu valgt at introducere endnu en velsmagende gin nyhed, der nok en gang indkapsler essensen af Middelhavet. Gin Mare Capri er inspireret af Capris frodige middelhavslandskab og ikke mindst livsstil. Ginen er en tiltrækkende blanding af bergamotte og citron, der begge kommer fra den ikoniske italienske ø.

 

Flasken

Ligesom indholdet udtrykker flasken i sig selv god smag. Capri flasken er meget lig den, som vi allerede kender den fra Gin Mare, men om muligt endnu mere stilet. Derudover er der en række unikke detaljer:

Proppen: For at gøre Capri mere miljørigtig, har Gin Mare valgt at gøre brug af en korkprop med fine indgraveringer.

Flaskehals: 
På Capri's flaskehals finder du en fin silhuet af Capri, der igen understreger de unikke ingredienser og inspirationen fra Middelhavet.

Etikette:
For igen at fremhæve bæredygtighed, er etiketten printet på miljørigtigt stof.

 

 

En frugtig og friskere gin, end vi er vant til fra Gin Mare, som kun kan købes i Billund Airport og kun i en begrænset periode.

 

Se produkt