Giorgio Armani My Way

Oplev My Way, den nye feminine duft fra Giorgio Armani. En lys hvid blomsterduft indkapslet i en talismanflaske. My Way er duften til den nysgerrige og autentiske kvinde.

4. september 2020 14:00

 

Denne kvindelige blomsterduft er et herligt møde af nøje udvalgte ingredienser. My Way starter ud lysende og mousserende med Bergamot der møder appelsinblomst fra Egypten, hjulpet på vej af lyse hjertenoter af tuberose og jasmin fra Indien. Endelig sluttes duften af med pulserende basenoter af cedertræ fra Virginia sammen med en sensuel duft af vanilje fra Madagaskar og hvid musk.

 

           

 

Flakonens hætte i blå og guld er Giorgio Armanis bud på en metafor for verdenen. Det blå er den universelle farve der binder os alle sammen. Flasken er omkranset af en gylden ring, der bærer Giorgio Armanis signatur, et symbol på den unikke vej der er oplyst af alle de unikke oplevelser vi møder gennem livet. Denne luksuriøse beholder kan også genfyldes, så du kan beholde den samme flakon. En ansvarlig forpligtelse til at bekæmpe klimaændringer.

Giorgio Armani My Way Eau de Parfum er nu på hylderne i Billund Airports Taxfree Butik og online her i webshoppen. Tilgængelig i størrelserne 50 ML og 90 ML.

 

Se produkt