Graham's First Flight 2003 Colheita Port

Eksklusiv Travel Retail vare. Nu tilgængelig for rejsende i Billund Airport.

11. maj 2018 12:00

Verdens første kontrollerede flyvning med motor fandt sted i december 1903. Flyveturen varede kun få sekunder, men dens indflydelse på vores måde at leve på var vidtrækkende. Fra det øjeblik var verden for evigt forandret. Graham’s First Flight 2003 Colheita Portvin er skabt som en hyldest til denne milepæl i menneskets historie.

 

 

Præcis som med verdens første flyvning, der krævede en blanding af viden og specialiseret håndværk, så er Graham’s First Flight en kombination af ekspertviden inden for kompleksitet og struktur og flere hundrede års stolte håndværkstraditioner i præcision og balance.

Graham’s ejes og drives af far og søn, Peter og Charles Symington. Virksomheden blev grundlagt i Porto i 1820, og er internationalt kendt for at producere fremragende vintage portvin. First Flight er lagret på Graham’s fineste Colheita fade fra 2003. ”Colheita” betyder høst på portugisisk, og Colheita portvin er vin fra én enkelt høst, som er lagret i min. 7 år på egetræsfade. Det giver vinen masser af smag og kompleksitet. 2003 var et exceptionelt godt vin-år i regionen, hvilket tydeligt kommer til udtryk i First Flight.

Farven er dyb rød i midten og orangebrun i kanten – præg fra den lange lagringsperiode i krydrede egetræsfade. Duften afslører en lokkende blød aroma med hints af vanilje og overtoner af flødekaramel. Smagen er fyldig og cremet med rige noter af røde frugter.

 

 

Graham’s First Flight 2003 er et glimrende akkompagnement til mørk chokolade, karamel eller vaniljebaserede desserter. Kan også nydes alene som en dessert i sig selv. Det anbefales, at den serveres let kølet. Portvinen holder sig godt i op til en måned efter åbning.

Flaskens dominerende blå farve symboliserer friheden til at flyve gennem den blå himmel. En frihed som Graham’s First Flight portvin forstærker, og som Billund Airport hvert år giver millioner af mennesker til at rejse verden rundt. First Fligth er en Travel Retail Exclusive vare, og kan altså kun købes af rejsende. 

Nu tilgængelig i Taxfree-butikken i Billund Airport eller online her i webshoppen.

 

Se produkt