Hendrick's Amazonia Gin

Amazonia Gin er en ny udgave af den originale Hendrick’s Gin. En Limited Edition Gin inspireret af Hendrick’s Master Distillers ekspedition til Amazonas. Kun i Travel Retail.

3. august 2020 08:30

 

Tilbage i 2013 tog Master Distiller, Leslie Gracie, på en ekspedition til den venezuelanske del af Amazonas, hvor hun tilbragte 3 uger med en lokal stamme, for at lære om de sjældne planter og frugter, der findes i denne del af Amazonas.

Resultatet af hendes ekspedition er en lys og tropisk gin, der samtidig fremhæver den karakteristiske Hendrick’s stil; kombinationen af agurk og rosenblade. Ligesom alle de tidligere Hendrick's varianter, fremstilles Hendrick’s Amazonia Gin ligeledes i små batches. For hver solgte flaske Hendrick’s Amazonia gin, plantes et træ i Amazonas af One Tree Planted, en nonprofitorganisation som Hendrick’s har indgået et samarbejde med, som har til formål at støtte genplantningen af Amazonas.

Oplev de tropiske noter næste gang du tager dig en Gin & Tonic, velvidende at du har været med til at støtte et godt formål. Kan nu købes i Billund Airports Taxfree butik eller online her på webshoppen, men skynd dig. Kun tilgængelig i en begrænset periode.

 

Se produkt